80 TL klavye önerisi

• Konuyu başlatan mr1109
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 1.167

mr1109

Kilopat
Daha fazla  
Kullandığım klavye bozuldu, maksimum 80 liraya Gaming denilebilecek F/P bir klavye önerileriniz var mı? Birçok model var ve hepsi de birbirine benziyor beynim yandı kendim araştırırken.

Son düzenleyen: Moderatör:
Philips Spk8274 Gökkuşağı Aydınlatma Gaming Klavye Oyuncu Klavye - n11.com laptop klavyesi hissiyatı verir güzel bir klavye fakat laptop klavyesi sevmem diyorsanız Tigoes K9 en iyi tercihtir. Veya bu da alınabilir 35 TL ye göre tam bir f/p ürünü şu anda bu klavyeden yazıyorum yazıyı,bu arada bu piranha klavye şu anda a101 lerde(aktüel de var) ama çabuk tükeniyor Perşembe sabahı geliyor diye biliyorum,bende bugün a101 gittiğimde sadece mouse ile gamepad vardı.

Philips Spk8274 Gökkuşağı Aydınlatma Gaming Klavye Oyuncu Klavye - n11.com laptop klavyesi hissiyatı verir güzel bir klavye fakat laptop klavyesi sevmem diyorsanız Tigoes K9 en iyi tercihtir.https://www.a101.com.tr/elektronik/piranha-gaming-klavye-kablolu/?gclid=CjwKCAiA44LzBRB-EiwA-jJipIGUL20c9uVXjz2Kum-ctnC3lUPevYqf22g8VcN7Zjtbmf33us5NYxoCxqsQAvD_BwE veya piranhada alınabilir 35 TL ye göre tam bir f/p ürünü şu anda piranha klavyeden yazıyorum yazıyı,bu arada bu piranha klavye şu anda a101 lerde(aktüel de var) ama çabuk tükeniyor Perşembe sabahı geliyor diye biliyorum bende bugün a101 gittiğimde sadece mouse ile gamepad vardı.
Piranha kesinlikle alınmaz. Aynı anda 3 tuşa basabiliyorsanız şükür etmelisiniz. Onun dışında K9 en iyi F/P ürünü bence. Benim attığım modelde K9'un çakması.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı