80 TL Kulaklık Önerisi

78501

Kilopat
Makaleler
5
Merhabalar. Kulaklığım bozulduğu için kulaklık arayışına girdim. Genelde bass ağırlıklı müzikler dinliyorum ve bu bütçe dahilinde en iyi bass kulaklığını almak istiyorum. Aklımdaki modeller şunlar:
Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

Merhabalar. Kulaklığım bozulduğu için kulaklık arayışına girdim. Genelde bass ağırlıklı müzikler dinliyorum ve bu bütçe dahilinde en iyi bass kulaklığını almak istiyorum. Aklımdaki modeller şunlar:
Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

En alta ki kulaklığı ben kendim kullanıyorum hocam. Gayet memnunum ve bası cidden güzel. Yani baslı şarkıları çok iyi dinleyebilirsiniz.

Ben bu seçeneklerin arasından KZ Hi-Fi Bass'ı öneririm. Aslında bu seçeneklerin hiçbiri üzmez.
Ben de en çok ona yakınım galiba. Yorumunuz için teşekkür ederim. JBL olan nasıldır ? Bir bilginiz var mı ?
Kulakiçi kulaklık için Bass performansı beklemek pek mantıklı değil fakat KZ daha mantıklı.
Benim en son kullandığım kulaklık Baseus H04 idi ve Viper4FX ayarlarıyla çok efsane bass alabiliyordum. Tabi sonradan tek tarafın sesi gitti :/
En alta ki kulaklığı ben kendim kullanıyorum hocam. Gayet memnunum ve bası cidden güzel. Yani baslı şarkıları çok iyi dinleyebilirsiniz.
Yorumlar çok değişken. İyi diyen de var, kötü diyen de. Emin olamadım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı