ableben Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ocak 2020 Mesajlar 2.363 Çözümler 5 26 Mart 2021 #1 Şu an HyperX Speed Edition M kullanıyorum. Onun yapısına benzeyen, dikişli ve büyük bir mousepad önerebilir misiniz? 70X40 boyutları iş görür.
Şu an HyperX Speed Edition M kullanıyorum. Onun yapısına benzeyen, dikişli ve büyük bir mousepad önerebilir misiniz? 70X40 boyutları iş görür.
Orthros Hectopat Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 464 Çözümler 3 26 Mart 2021 #2 Mouse Pad - Gaming Mouse Pad Fiyatları - n11 Mouse Pad ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Mouse Pad çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Ben buradan 1 yıl önce almıştım. Hala kullanıyorum dikiş sökülmesi vs. hiçbir kötü durum yaşamadım. Markalı falan değil ama tavsiye edebilirim.
Mouse Pad - Gaming Mouse Pad Fiyatları - n11 Mouse Pad ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Mouse Pad çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Ben buradan 1 yıl önce almıştım. Hala kullanıyorum dikiş sökülmesi vs. hiçbir kötü durum yaşamadım. Markalı falan değil ama tavsiye edebilirim.