EL SARPO Hectopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 110 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2023 #1 Ekran kartı RX 6600 80 TL var üstüne çıkamam EA perma banım var. EA oyunları önermezseniz sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Mayıs 2023
Barney Stinsonn Hectopat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 495 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2023 #2 Epic'ten Detroit Become Human alabilirsiniz ya da Epic'ten Watch Dogs Legion Steam'den Green Hell.
Famronty Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 7.644 Makaleler 1 Çözümler 128 Yer Ankara 31 Mayıs 2023 #3 The Wircher 3 Complete Edition Epic Games üzerinde 22,50 TL.
EL SARPO Hectopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 110 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2023 #4 Ben Steam'den istiyordum belritmeyi unutmuşum. Famronty dedi: The wircher 3 Complete Edition Epic Games üzerinde 22,50 TL. Genişletmek için tıkla... Ben de var. Barney Stinsonn dedi: Epic'ten Detroit Become Human alabilirsiniz ya da Epic'ten Watch Dogs Legion Steam'den Green hell. Genişletmek için tıkla... Green hell nasıl.
Ben Steam'den istiyordum belritmeyi unutmuşum. Famronty dedi: The wircher 3 Complete Edition Epic Games üzerinde 22,50 TL. Genişletmek için tıkla... Ben de var. Barney Stinsonn dedi: Epic'ten Detroit Become Human alabilirsiniz ya da Epic'ten Watch Dogs Legion Steam'den Green hell. Genişletmek için tıkla... Green hell nasıl.
Barney Stinsonn Hectopat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 495 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2023 #5 EL SARPO dedi: Ben Steam'den istiyordum belritmeyi unutmuşum. Ben de var. Green hell nasıl. Genişletmek için tıkla... The Forest'ı sevdiyseniz bunu da seversiniz her türlü o tarzda bir oyun benim hoşuma gitmişti zaten zamlanmıştı 235 TL olmuştu zammı geri çekildi.
EL SARPO dedi: Ben Steam'den istiyordum belritmeyi unutmuşum. Ben de var. Green hell nasıl. Genişletmek için tıkla... The Forest'ı sevdiyseniz bunu da seversiniz her türlü o tarzda bir oyun benim hoşuma gitmişti zaten zamlanmıştı 235 TL olmuştu zammı geri çekildi.
EL SARPO Hectopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 110 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2023 #6 The Forest'ı severim bunda zombi teması var mı? Barney Stinsonn dedi: The Forest'ı sevdiyseniz bunu da seversiniz her türlü o tarzda bir oyun benim hoşuma gitmişti zaten zamlanmıştı 235 TL olmuştu zammı geri çekildi. Genişletmek için tıkla...
The Forest'ı severim bunda zombi teması var mı? Barney Stinsonn dedi: The Forest'ı sevdiyseniz bunu da seversiniz her türlü o tarzda bir oyun benim hoşuma gitmişti zaten zamlanmıştı 235 TL olmuştu zammı geri çekildi. Genişletmek için tıkla...
Barney Stinsonn Hectopat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 495 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2023 #7 EL SARPO dedi: The Forest'ı severim bunda zombi teması var mı? Genişletmek için tıkla... Yamyamlar var bunda da.
EL SARPO dedi: The Forest'ı severim bunda zombi teması var mı? Genişletmek için tıkla... Yamyamlar var bunda da.
EL SARPO Hectopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 110 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2023 #8 Olur o zaman teşekkürler hocam. Hocam alıyordum Little Nightmares'i gordum onu aldım yine de sağ ol.
Barney Stinsonn Hectopat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 495 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2023 #9 EL SARPO dedi: Olur o zaman teşekkürler hocam. Hocam alıyordum Little Nightmares'i gordum onu aldım yine de sağ ol. Genişletmek için tıkla... 11 Hazirana kadar indirimde zamlanabilir yine alın dursun derim.
EL SARPO dedi: Olur o zaman teşekkürler hocam. Hocam alıyordum Little Nightmares'i gordum onu aldım yine de sağ ol. Genişletmek için tıkla... 11 Hazirana kadar indirimde zamlanabilir yine alın dursun derim.
EL SARPO Hectopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 110 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2023 #10 Zaten Green hell 40 TL'ymiş. Barney Stinsonn dedi: 11 Hazirana kadar indirimde zamlanabilir yine alın dursun derim. Genişletmek için tıkla... Ayda 1 oyun alıyorum bir de yaz indirimlerinde düşebilir (çok oyun almamak için böyle kural koydum)
Zaten Green hell 40 TL'ymiş. Barney Stinsonn dedi: 11 Hazirana kadar indirimde zamlanabilir yine alın dursun derim. Genişletmek için tıkla... Ayda 1 oyun alıyorum bir de yaz indirimlerinde düşebilir (çok oyun almamak için böyle kural koydum)