80 TL'ye kadar mouse pad önerisi

Bütçe
80

Abdn Can

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar herkese iyi sosyaller. Bir mouse pad almak istiyorum ve 90x40 boyutunda olması kesinlikle şart. Ama bütçem maksimum 80 TL, meşhur alışveriş sitelerimize baktım genellikle 60-80 TL arasında çakma ama idarelik bir sürü mouse pad var örneğin; Razer Goliathus Büyük Boy 90 X 40 Cm Mousepad Fiyatları ve Özellikleri veya ------ NT Handmade Xxl 90*40 Cm Game Oyuncu Dayanıklı Hassas Ergonomik Siyah Kaymaz Mouse Pad - Kenar Dikişli Mousepad Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL gibi şeyler mevcut.

Sizin bana önerebileceğiniz bu bütçeye uygun daha önce kullanıp sorun yaşamadığınız bir düşük bütçe mouse pad varsa önerililerinize açığım.

Genellikle FPS oyunları tercih ediyorum mouse takılmasın hoplamasın atlamasın yeter Mouse'um çok kaliteli değil ama şu anki mouse pad ile idare ediyor fakat mouse pad çok eskidi değişmesi gerek.

Önerilerinizi bekliyorum.

Razer goliathus sitelerde var ama bin bir türlü hepsi çakma.

Xrades ürünleri vardı onlara zam gelmiş. 2021'de 75 lira felandı. Düz renk siyah mousepad alabilirsiniz.

Razer goliathus sitelerde var ama bin bir türlü hepsi çakma.
Çakma makma dinlemem alırım Cumali abi. Güzel duruyor, çok pahalı da değil bayağı büyük. Orijinal alacak olsaydım 2. El Razer Goliathus Chroma alırdım. Çok param olsa 0 alırdım.

Çakma makma dinlemem alırım Cumali abi. Güzel duruyor, çok pahalı da değil bayağı büyük. Orijinal alacak olsaydım 2. El Razer Goliathus Chroma alırdım. Çok param olsa 0 alırdım.
Baltazar abim herkesin kendine göre zevkleri vardır. Tabii Razer Goliathus alabilirsin ama fareni felan çizer. Bundan dolayı 15-20TL arttırıp Klasse alırsa çok iyi olur abim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…