80 TL'ye Monster Uzun Mousepad vs QCK Medium Mousepad

Başlık olarak, bence kaliteli bir mouse pad boyutu ne kadar küçük olursa olsun almak daha mantıklı. Monster kendini dizüstü cihazlarda kanıtlamış olsa da, Mouse Pad gibi kumaş bir parçada ne kadar kanıtlamış, ne kadar güvenilir, merak konusu. Yerinizde olsam SS tercih ederdim.

Uzun Mouse Pad yararları, bence sadece klavyeyi de Mouse Pad'in içine koymak :D İhtiyaç olmasa da güzel gözüküyor ama kanımca, 90x30 Mouse Pad kullanıyorum ben. Yetiyor, yeter.

3 Senedir SteelSeries QCK+ kullanıyorum. Tutarlılık konusunda çok iyi. Aşınmalardan dolayı kayganlığı azaldı. Masayı kaplayacak bir model düşündüğümden Monster Pusat XL ya da James Donkey JD900'e bakacağım. 40-50 liraya markasız modeller var fakat kullananlar koku yaptığını ve çabuk yıprandığını söylüyorlar oyüzden onları direkt ele.

3 Senedir SteelSeries QCK+ kullanıyorum. Tutarlılık konusunda çok iyi. Aşınmalardan dolayı kayganlığı azaldı. Masayı kaplayacak bir model düşündüğümden Monster Pusat XL ya da James Donkey JD900'e bakacağım. 40-50 liraya markasız modeller var fakat kullananlar koku yaptığını ve çabuk yıprandığını söylüyorlar oyüzden onları direkt ele.

Monster'ın Pusat XL deneyimlerinizi satin alırsanız anlatır mısınız?
Uzun kullanmassam klavyenin altı zarar görür mü ve ses çıkartır mı?

Monster'ın Pusat XL deneyimlerinizi satin alırsanız anlatır mısınız?
Uzun kullanmassam klavyenin altı zarar görür mü ve ses çıkartır mı?

Kısa model kullansanız da klavyenin zarar görmez. Fiyatı şu an yüksek gibi geldi bana, indirim veya kupon bulduğum zaman satın alacağım. Ölçüleri 800X300. şu an kullandığım modelin ölçüsü 400X450. uzun veya kısa model tercihi tamamen keyfinize kalmış. SteelSeries veya Corsair gibi markaların uzun modelleri epey yüksek onu belirteyim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı