80 TL'ye USB Wirelles Adaptör önerisi

Om3rDoruk

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Masaüstü bilgisayar toplayacağım için wirelles modem almaya karar verdim. Aslında kablo ile de internete bağlanabilirdim fakat ara sıra televizyona bağlayıp da kullanmak istiyorum bilgisayarı. O yüzden kablosuz olursa iyi olur diye düşündüm. Tavsiye ettiğiniz ürün var mı? Mesafe çok uzak değil ama yine de biraz mesafe var. Tek istediğim kesilmeler olmasın 1 2 modem kullandım ara sıra kesilmeler kopmalar oluyordu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hiç yaşamadım. Hatta bir ara komşumuz rica etti onlara verdim birkaç günlüğüne. Yaklaşık 8 metre mesafede 3 duvar olan Wi-Fi'ya bağladık. Birkaç defa bağlantı koptuğunu söylediler. Yakın mesafede sıkıntı yaşamazsınız.

Bakınız:
ASUS USB-N14 Wireless Adaptör İncelemesi | Technopat Sosyal

Zaten yakın mesafede ya. Aynı evin içerisinde modem salonda olacak bilgisayar odada uzak mesafe yok yani. Önerin için teşekkür ederim. Daha ucuza bulabileceğimiz yer var mı? Yoksa sipariş edeceğim hemen.

Zaten yakın mesafede ya. Aynı evin içerisinde modem salonda olacak bilgisayar odada uzak mesafe yok yani. Önerin için teşekkür ederim. Daha ucuza bulabileceğimiz yer var mı? Yoksa sipariş edeceğim hemen.

Teknofiyat'tan baktığımda en ucuz Vatan'da gördüm:
USB-N14 - TeknoFiyat

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı