S SyrseOne Kilopat Katılım 2 Ekim 2017 Mesajlar 94 11 Mayıs 2025 #11 Aizens dedi: neredeyse 5 yıldır astra j 1.4t kullanıyorum. Aldığımdan beri sadece lastik sensör arızası yasadım oda kopuyor -- yazıyor bir lastik degeri 3 4 dk sonra tekrar okuyor. onun harici bakımdan bakıma gidiyorum servise. Genişletmek için tıkla... Birden fazla kişiden duyduğum için biraz uzak kaldım içinde ustalarım da var
Aizens dedi: neredeyse 5 yıldır astra j 1.4t kullanıyorum. Aldığımdan beri sadece lastik sensör arızası yasadım oda kopuyor -- yazıyor bir lastik degeri 3 4 dk sonra tekrar okuyor. onun harici bakımdan bakıma gidiyorum servise. Genişletmek için tıkla... Birden fazla kişiden duyduğum için biraz uzak kaldım içinde ustalarım da var
Aizens Megapat Katılım 9 Mart 2016 Mesajlar 555 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2025 #12 SyrseOne dedi: Birden fazla kişiden duyduğum için biraz uzak kaldım içinde ustalarım da var Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum açıkcası banada söylediler de ben çok takmadım. sıfır 1.3 dizel egea parasına sıfır 1.4t astra olduğu ögrenince direk gidip aldım.
SyrseOne dedi: Birden fazla kişiden duyduğum için biraz uzak kaldım içinde ustalarım da var Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum açıkcası banada söylediler de ben çok takmadım. sıfır 1.3 dizel egea parasına sıfır 1.4t astra olduğu ögrenince direk gidip aldım.
S SyrseOne Kilopat Katılım 2 Ekim 2017 Mesajlar 94 12 Mayıs 2025 #13 Aizens dedi: Bilmiyorum açıkcası banada söylediler de ben çok takmadım. sıfır 1.3 dizel egea parasına sıfır 1.4t astra olduğu ögrenince direk gidip aldım. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim araştıracağım biraz daha Genel olarak manuel mi daha mantıklı olur otomatik mi? Son düzenleme: 12 Mayıs 2025
Aizens dedi: Bilmiyorum açıkcası banada söylediler de ben çok takmadım. sıfır 1.3 dizel egea parasına sıfır 1.4t astra olduğu ögrenince direk gidip aldım. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim araştıracağım biraz daha Genel olarak manuel mi daha mantıklı olur otomatik mi?
Aizens Megapat Katılım 9 Mart 2016 Mesajlar 555 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2025 #14 SyrseOne dedi: teşekkür ederim araştıracağım biraz daha Genel olarak manuel mi daha mantıklı olur otomatik mi? Genişletmek için tıkla... Kişisel birsey 6 ileri tam otomatik vites yada 6 ileri manuel bendeki manuel de keske otomatik alsaymısım diyorum
SyrseOne dedi: teşekkür ederim araştıracağım biraz daha Genel olarak manuel mi daha mantıklı olur otomatik mi? Genişletmek için tıkla... Kişisel birsey 6 ileri tam otomatik vites yada 6 ileri manuel bendeki manuel de keske otomatik alsaymısım diyorum