800.000 TL ile 1.100.000 TL araç önerisi

Martian95

Megapat
Daha fazla  
lk arabamı alacağım ve bu konuda tecrübelerinize danışmak istiyorum.
Bütçem 800.000 - 1.100.000 TL arası. Otomatik vites, benzinli ya da dizel bir araç arıyorum.

Aklımda:

• Hyundai i20.
  • Dacia Duster.
  • Dacia stepway.
  • Honda jazz (fırsat olursa)
  • Toyota Corolla (fırsat olursa)

Araçlar hakkında fazla tecrübem yok. Yakıt tüketimi, konfor, uzun ömür ve ikinci el değeri gibi konularda ne önerirsiniz? Bu modeller arasında hangisi mantıklı olur ya da alternatif olarak neyi önerirsiniz?

Toyota sanayiye gitmez suyunu yağını koy devam et ama konfor ve donanımsal olarak eksik diyebiliriz aile babası arabası tam olarak yakıt tüketimi düşük uzun ömürlü ikinci el piyasası her zaman aktif.

Dacia'ya bulaşma i20 gençlik hırsını atamadıysan güzel araba.

Eğer araba kullanmayı bilmiyor isen ilk arabaya çok para harcamamanı tavsiye ederim. Zira araba kullanmayı bilmediğin için illaki onu sürtecek veya bir yere vuracaksın ve pahalı araçlarda çok yüksek fiyat kaybı yaşatır bunlar. Onun yerine biraz daha düşük model boyalı bir araç alarak çarpışan oto gibi kullanabilirsin. Ama durum böyle değilse Hyundai bayon, Toyota chr, Toyota Corolla olabilir.

Toyota Corolla'da direksiyon kutusu problemi olduğunu hatırlatmak lazım. Ayrıca hibrit olduğunda yıllık vergisi 1.8 Litrelik motor dilimine girdiğinden dolayı 1.6 ya da altı araçlara göre yaklaşık iki kat fazla yıllık vergi ödeyeceğinizi unutmayınız. Direksiyon kutusu problemini de eğer aracın garantisi devam ediyorsa masrafı garanti karşılayabiliyor.

lk arabamı alacağım ve bu konuda tecrübelerinize danışmak istiyorum.
Bütçem 800.000 - 1.100.000 TL arası. Otomatik vites, benzinli ya da dizel bir araç arıyorum.

Aklımda:

• Hyundai i20.
  • Dacia Duster.
  • Dacia stepway.
  • Honda jazz (fırsat olursa)
  • Toyota Corolla (fırsat olursa)

Araçlar hakkında fazla tecrübem yok. Yakıt tüketimi, konfor, uzun ömür ve ikinci el değeri gibi konularda ne önerirsiniz? Bu modeller arasında hangisi mantıklı olur ya da alternatif olarak neyi önerirsiniz?

Corolla 65bin km altı ilanlara bakın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı