adonis.ry Femtopat Katılım 28 Ocak 2025 Mesajlar 30 30 Mayıs 2025 #1 Kulaklığımın mikrofonu bozuldu, 1000 TL'ye kadar bir bütçem var ve dahili bir mikrofon almak istiyorum. Ne önerebilirsiniz?
Kulaklığımın mikrofonu bozuldu, 1000 TL'ye kadar bir bütçem var ve dahili bir mikrofon almak istiyorum. Ne önerebilirsiniz?
B bthn21 Centipat Katılım 30 Kasım 2023 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2025 #2 Havit Gamenote GK52 RGB Gaming Profesyonel Oyuncu Yayıncı Mikrofonu - Fiyatı, Yorumları Havit Gamenote GK52 RGB Gaming Profesyonel Oyuncu Yayıncı Mikrofonu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Bende bunu kullanıyorum çok memnunun sana da öneririm.
Havit Gamenote GK52 RGB Gaming Profesyonel Oyuncu Yayıncı Mikrofonu - Fiyatı, Yorumları Havit Gamenote GK52 RGB Gaming Profesyonel Oyuncu Yayıncı Mikrofonu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Bende bunu kullanıyorum çok memnunun sana da öneririm.
adonis.ry Femtopat Katılım 28 Ocak 2025 Mesajlar 30 30 Mayıs 2025 #3 bthn21 dedi: Havit Gamenote GK52 RGB Gaming Profesyonel Oyuncu Yayıncı Mikrofonu - Fiyatı, Yorumları Havit Gamenote GK52 RGB Gaming Profesyonel Oyuncu Yayıncı Mikrofonu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Bende bunu kullanıyorum çok memnunun sana da öneririm. Genişletmek için tıkla... Aynı Havit markasının GK50 modeli hoşuma gitti hediye çekiyle 1400 liraya düsüyor butceyi biraz arttırıp onu almayı dusunuyorum.
bthn21 dedi: Havit Gamenote GK52 RGB Gaming Profesyonel Oyuncu Yayıncı Mikrofonu - Fiyatı, Yorumları Havit Gamenote GK52 RGB Gaming Profesyonel Oyuncu Yayıncı Mikrofonu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Bende bunu kullanıyorum çok memnunun sana da öneririm. Genişletmek için tıkla... Aynı Havit markasının GK50 modeli hoşuma gitti hediye çekiyle 1400 liraya düsüyor butceyi biraz arttırıp onu almayı dusunuyorum.