M Meriç Dakmaz Hectopat Katılım 13 Aralık 2017 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2017 #1 Arkadaşlar 800-1000 TL bütçem var. Klavye, mouse ve kulaklık alacağım önerilerinizi bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Aralık 2017
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.687 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 25 Aralık 2017 #2 Kulaklık: SteelSeries Arctis 5 USB RGB Oyuncu Kulaklığı 7.1 Fiyatı Klavye: HyperX Alloy FPS Pro Red Switch Mekanik Klavye ( HX-KB4RD1-US/R1 ) | HyperX | Mekanik Oyuncu Klavyeleri Cherry Mx Red Switch, 100% Anti-Ghosting'e Sahip HyperX Alloy Fps Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da Fare: Logitech G102 Prodigy Oyuncu Mouse 910-004939 Fiyatı Fare düşük kaldı diyorsan bütçeni biraz aşarsan G403, Rival 310 gibi modellere de bakabilirsin.
Kulaklık: SteelSeries Arctis 5 USB RGB Oyuncu Kulaklığı 7.1 Fiyatı Klavye: HyperX Alloy FPS Pro Red Switch Mekanik Klavye ( HX-KB4RD1-US/R1 ) | HyperX | Mekanik Oyuncu Klavyeleri Cherry Mx Red Switch, 100% Anti-Ghosting'e Sahip HyperX Alloy Fps Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da Fare: Logitech G102 Prodigy Oyuncu Mouse 910-004939 Fiyatı Fare düşük kaldı diyorsan bütçeni biraz aşarsan G403, Rival 310 gibi modellere de bakabilirsin.
Baki Delibaş Megapat Katılım 31 Ekim 2015 Mesajlar 718 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2017 #3 Arctis 5, HyperX Alloy FPS Pro ve Zowie marka bir fare toplamda 1050 TL tutuyor. Bu arada klavye indiriminin bitiş süresi yanlış bilmiyorsam 2 Ocak.
Arctis 5, HyperX Alloy FPS Pro ve Zowie marka bir fare toplamda 1050 TL tutuyor. Bu arada klavye indiriminin bitiş süresi yanlış bilmiyorsam 2 Ocak.
M Meriç Dakmaz Hectopat Katılım 13 Aralık 2017 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2017 #4 Hocam şu şekilde düşündüm ama nasıl olmuş sizce ? Klavye:Cooler Master MasterKey Pro L RGB Türkçe Mekanik Klavye (Cherry MX RED) | Cooler Master | Mekanik Oyuncu Klavyeleri Cooler Master MasterKey pro L RGB Mekanik Klavye Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da Mouse:CM MasterMouse S RGB LED Optik Gaming Mouse | Cooler Master | Optik Sensör Gamer Mouse CM MasterMouse S RGB LED Optik Gaming Mouse Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da Kulaklık:SteelSeries Arctis 3 7.1 Gaming Kulaklık | Steelseries | 7.1 Surround Ses Kartlı Kulaklık SteelSeries Arctis3 7.1 Gaming Kulaklık Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da Bu arada RGB benim için önemli .
Hocam şu şekilde düşündüm ama nasıl olmuş sizce ? Klavye:Cooler Master MasterKey Pro L RGB Türkçe Mekanik Klavye (Cherry MX RED) | Cooler Master | Mekanik Oyuncu Klavyeleri Cooler Master MasterKey pro L RGB Mekanik Klavye Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da Mouse:CM MasterMouse S RGB LED Optik Gaming Mouse | Cooler Master | Optik Sensör Gamer Mouse CM MasterMouse S RGB LED Optik Gaming Mouse Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da Kulaklık:SteelSeries Arctis 3 7.1 Gaming Kulaklık | Steelseries | 7.1 Surround Ses Kartlı Kulaklık SteelSeries Arctis3 7.1 Gaming Kulaklık Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da Bu arada RGB benim için önemli .
fuatakbas Hectopat Katılım 6 Nisan 2017 Mesajlar 529 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2017 #5 Ben senin yerinde olsam görüntüden başka bir işe yaramadığını düşündüğüm klavyeye en az parayı verirdim. klavye mouse kulaklık
Ben senin yerinde olsam görüntüden başka bir işe yaramadığını düşündüğüm klavyeye en az parayı verirdim. klavye mouse kulaklık
1Sosyopat Hectopat Katılım 27 Kasım 2016 Mesajlar 217 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Ocak 2018 #6 Kulaklık olarak, çok 7.1 takıntın yoksa Arctis3 öneririm. Mouse olarak, SS Rival 310 Klavye olarak, HyperX Alloy Fps Red Switch önerebilirim. Klavye indirimde olması lazım. Bütçenizi aşmamış oluyoruz. Klavye için Apex ede bakılabilir.
Kulaklık olarak, çok 7.1 takıntın yoksa Arctis3 öneririm. Mouse olarak, SS Rival 310 Klavye olarak, HyperX Alloy Fps Red Switch önerebilirim. Klavye indirimde olması lazım. Bütçenizi aşmamış oluyoruz. Klavye için Apex ede bakılabilir.
Yunus Emre Tekin Hectopat Katılım 13 Haziran 2017 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2018 #7 Meriç Dakmaz dedi: Arkadaşlar 800-1000 TL bütçem var. Klavye, mouse ve kulaklık alacağım önerilerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Ben de aynı bütçeye sahiptim. Klavye Corsair K55 Kulaklık Corsair Void RGB Wireless Mouse Logitech G402 aldım hepsinden memnunum.
Meriç Dakmaz dedi: Arkadaşlar 800-1000 TL bütçem var. Klavye, mouse ve kulaklık alacağım önerilerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Ben de aynı bütçeye sahiptim. Klavye Corsair K55 Kulaklık Corsair Void RGB Wireless Mouse Logitech G402 aldım hepsinden memnunum.