Evet arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi 800 - 1000 TL arası toplama bilgisayar istiyorum. Şuanda çıkacak Crysis 3 gibi oyunları kaldırsın bir zahmet Battlefield 3'ü de Very high değil de high veya medium'da oynayabileyim Şimdiden teşekkürler
Ben 520mx ile medium ayarda 24 ile 29 FPS arasında oynadım, herhangi bir donma olmadı. 30 FPS ve üzeri akıcı sayılıyor kısaca. HD 6850'ye ufak bir hız aşırtma yapınca 30 FPS'nin üzerinde oynatacaktır.
Oynatığın oyun bir FPS oyunu mu? Yoksa TEKKEN tarzı bir oyun mu? FPS oyununda 40 dan aşağı gözlerin takılmaları hafiften görmeye başlar. Hatta kendi internetimi bağlayayım bununla ilgili bir video çekerim sana. Atacağım çok videolar var internet hızım yüzünden atamıyorum.
Şimdi vatan bilgisayardan toplamışsın iyi hoşta 1400 TLye fırlamış fiyat kartla almadığım zaman Onun yerine arkadaşta şöyle bir bilgisayar toplayıp bana attı.
Bundada Axess ile almadığımda fiyat 1500 Yani çok kararsızım. Ya şöyle diyeyim, Battlefield 3'ü aklınızdan çıkarın. Yazmadım sayın oraya. Beni böyle 2 3, hatta 4 sene idare edebilecek bir bilgisayar lazım Teşekkür ederim ama yardımcı olan herkese