800-1000 TL klavye önerisi

Bütçe
500-1000

Erdem Türk

Femtopat
Daha fazla  
Baslangic seviyesi bir klavye önerir misiniz? Pahali olmasin. Max 800 - 1000 lira falan, isikli olsun gece goremiyorum bir de FN tusu da olsa iyi olur. Ses acmak icin falan iyi oluyor. Laptop icin alacağım. Laptopu masaustu setupa cevirdim de mekanik olup olmamasi umurumda degil. Yeter ki tuşlara bassin duzgunce. Kaliteli bir şey olsun. İlk klavyem olacak.

Son düzenleyen: Moderatör:

Ya güzelde %kac bu bilmiyorum tam 60 70 mi ne herhalde ben oyleli sevmiyorum baska yok mu %100 en kotu 90 olabilecek bu zamana kadar hep 100 kullandim garip geliyor ve FN tusu da laptop harici klavyelerde bulunmuyor mu lazim da bana o tus.

Yay sesinden rahatsız olmayacaksa gayet alınabilir gibi geldi bana da.

Şu an kullandigim klavyeyi bir gorsen kanka oyle boyle kotu uyduruk bir carsidan almistim 150 kusure her yeri cizirdiyor tuslara basmiyor egiliyor cok hassas falan.

Ya güzelde %kac bu bilmiyorum tam 60 70 mi ne herhalde ben oyleli sevmiyorum baska yok mu %100 en kotu 90 olabilecek bu zamana kadar hep 100 kullandim garip geliyor ve FN tusu da laptop harici klavyelerde bulunmuyor mu lazim da bana o tus.
FN tuşu neredeyse hepsinde bulunur zaten.
İndirimdeymiş kaçırma al bunu.

@soulsteal59
Önerinizi beklerim.

Bütçen biraz daha artar mı?

Al direk o zaman hiç fark etmez direk rahatlarsın zaten.

Bunu alırsan daha iyi olur Game Booster bile olsa öbüründen kat kat daha iyi indirim varken kaçırma.

%100 tercih ediyormuş birde maksimum 800-1000tl demiş arkadaş buna göre önerimizi yapalım.

Teşekkürler kankam yarin daha detayli arastirma yapacağım da FN tusu goremiyorum bunda da neredeyse hepsinde var demissin ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…