800-1000TL palm grip mouse önerisi

Bütçe
800-1000 tl

Hocam peki şarj süresi ne kadar bilginiz var mı? Uzun gidiyor mu M3 4K?

Hocam peki şarj süresi ne kadar bilginiz var mı? Uzun gidiyor mu M3 4K?

1000 Hz kullanırsan 150 saat, 4000 Hz kullanırsan 57 saat denmiş. Çok iyi süreler.

1000 Hz kullanırsan 150 saat, 4000 Hz kullanırsan 57 saat denmiş. Çok iyi süreler.

Hocam biraz araştırdım işlemci tüketimini arttırdığını söylüyorlar. Bunun hakkında bilginiz var mı peki?

Hocam biraz araştırdım işlemci tüketimini arttırdığını söylüyorlar. Bunun hakkında bilginiz var mı peki?

4000 Hz kullanırsan işlemcinin yükü artar. İşlemcin neydi? Çok kötü değilse sorun olmaz. En kötü ihtimalle 2000 Hz kullanırsın. O da iyidir.

Ryzen 5 5600 işlemcim.

Sıkıntı yaşamazsın. Ben de R5 5600 ile 4000 Hz fare kullanıyorum. Valorant, CS2 gibi oyunlarda sıkıntı yapmıyor. Nadiren oyunlarda fareyi çevirirken oyun donabilir. Öyle olursa da 2000 Hz kullanırsın. Çok farkı yok zaten 2000 ile 4000'in.

Anladım hocam çok teşekkür ederim.

Hocam rivayetlere göre connectgame'den alışveriş yaptıktan sonra kimse firmaya bir daha ulaşamıyormuş. sıkıntılı olduğunu duymuştum. O yüzden alıp almama konusunda çekincelerim var.

Hocam rivayetlere göre connectgame'den alışveriş yaptıktan sonra kimse firmaya bir daha ulaşamıyormuş. sıkıntılı olduğunu duymuştum. O yüzden alıp almama konusunda çekincelerim var.

Firmaya ulaşamadığını belirterek Darmoshark'a ulaşırsan onlar da yardımcı olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…