oosetoo
Hectopat
Herkese iyi sosyaller. Uzun süredir araba bakıyorum. Bütçem belirttiğim gibi belki çok az daha zorlanabilir. Kız arkadaşımla kullanacağım genelde. Boyut olarak bir sıkıntı yok. Hatchback araba bakıyorum. Sedan istemiyorum. İlk arabam olacak fakat sürüş tecrübem iyi evimizde 2016 Clio manuel aracı kullanıyordum, teknik tecrübem araba aksamı vs. olarak çok bilgim yok. Kriterlerim 2016 ve üstü olması, otomatik, performansı güzel, aşırı yakmayan, kronik çok sorunu olmayan genç işi bir araba arıyorum. Aklımdaki arabalar:
Clio 1.3 TCe 800-850 bandında bulunabiliyor.
Astra 1.6 CDTI bu 800-900 bandı.
Golf isterim fakat fiyat genel olarak 1000 seviyesine ulaştığı için ulaşması zor.
Egea, polo, Corolla düşünmüyorum.
Genel olarak bu şekilde düşüncelerim. Araba öneriniz veya şunu alabilirsin şu sebepten veya şunu alma şu sebepten diye yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Clio 1.3 TCe 800-850 bandında bulunabiliyor.
Astra 1.6 CDTI bu 800-900 bandı.
Golf isterim fakat fiyat genel olarak 1000 seviyesine ulaştığı için ulaşması zor.
Egea, polo, Corolla düşünmüyorum.
Genel olarak bu şekilde düşüncelerim. Araba öneriniz veya şunu alabilirsin şu sebepten veya şunu alma şu sebepten diye yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör: