800-850 bin TL HB araba önerisi

oosetoo

Hectopat
Herkese iyi sosyaller. Uzun süredir araba bakıyorum. Bütçem belirttiğim gibi belki çok az daha zorlanabilir. Kız arkadaşımla kullanacağım genelde. Boyut olarak bir sıkıntı yok. Hatchback araba bakıyorum. Sedan istemiyorum. İlk arabam olacak fakat sürüş tecrübem iyi evimizde 2016 Clio manuel aracı kullanıyordum, teknik tecrübem araba aksamı vs. olarak çok bilgim yok. Kriterlerim 2016 ve üstü olması, otomatik, performansı güzel, aşırı yakmayan, kronik çok sorunu olmayan genç işi bir araba arıyorum. Aklımdaki arabalar:
Clio 1.3 TCe 800-850 bandında bulunabiliyor.
Astra 1.6 CDTI bu 800-900 bandı.
Golf isterim fakat fiyat genel olarak 1000 seviyesine ulaştığı için ulaşması zor.
Egea, polo, Corolla düşünmüyorum.
Genel olarak bu şekilde düşüncelerim. Araba öneriniz veya şunu alabilirsin şu sebepten veya şunu alma şu sebepten diye yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkürler hocam bakacağım ona da. Astra için özellikle şuna dikkat edin dediğiniz bir şey var mı alırken.
Astra K 1.6cdti dynamic ve excellence paket öneririm kış paket opsiyonlu olursa daha iyi olur direksiyon ısıtma koltuk ısıtma gibi en opsiyonel paketlerinde koltuk soğutma vs de mevcut oluyor. Motor mekanik olarak genelde sorunsuz zincir değişimine dikkat etmek gerekiyor bakımını yaptırmak biraz pahalı olabiliyor zamanında değişmezse motor yemeye kadar gider sonu onun haricinde segmentinde fiyat performans olarak en iyisi maksimum 120bin km civarında bakarsanız kafanız rahat binerseniz.

Astra K 1.6cdti dynamic ve excellence paket öneririm kış paket opsiyonlu olursa daha iyi olur direksiyon ısıtma koltuk ısıtma gibi en opsiyonel paketlerinde koltuk soğutma vs de mevcut oluyor. Motor mekanik olarak genelde sorunsuz zincir değişimine dikkat etmek gerekiyor bakımını yaptırmak biraz pahalı olabiliyor zamanında değişmezse motor yemeye kadar gider sonu onun haricinde segmentinde fiyat performans olarak en iyisi maksimum 120bin km civarında bakarsanız kafanız rahat binerseniz.
Sağolun hocam zincir bakımını alırsam mutlaka sorgularım veya ustaya gösteririm o halde.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı