800-850 TL Monitör Dahil Sistem Toplama

alihanöcal

Megapat
Daha fazla  
Merhaba Technopat ailesi. Bugün kuzenim beni aradı ve aynen şöyle dedi "Alihan bana sıfır monitör ve kasa ayarlasana. 800-850 TL bir bütçem var ve LOL, dota 2, CS:GO, AC 1, 2, 3 far cry 1, 2 , 3, COD MW serisi, GTA IV ve bunlar eski oyunlar, yeni olarak sadece MGS V sadece bunlar haydi kolay gelsin." Bunu deyince elim ayağım kitlendi. Bütçe baya düşük ama bizim ekip bir şeyler ayarlar dedim. Grafik takıntısı yoktur kuzenimin 25-30 FPS ona yeter şimdiden teşekkürler.

Mon
Monitör dahil o performans bu tip oyunlarda imkansız gibi gözüküyor. Sadece Lol dota bile zorken diğer oyunlar... İkinci ele yönelip bütçe artırmalısınız.[/QUOTE[/QUOTE
monitörü çıkarsak nasıl olur?

Monitör dahil o performans bu tip oyunlarda imkansız gibi gözüküyor. Sadece Lol dota bile zorken diğer oyunlar... İkinci ele yönelip bütçe artırmalısınız.
Monitörü çıkarırsak nasıl olur ?

İşlemcinin anakarta bundle olduğunu uprade yapamayacağını unutma. Diğer kullanıcıların yorumunu aldıktan sonra bu sisteme bir bak.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2016-01-26-11-48-16.jpg
    Screenshot_2016-01-26-11-48-16.jpg
    95,4 KB · Görüntüleme: 186
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı