800-850 TL Monitör Önerisi

emretrkkl

Kilopat
Daha fazla  
İyi günler diliyorum öncelikle.
Sistemim:
Asus Rog Strix GTX 1060 6 GB OC
Ryzen 5 1600
Corsair 16 GB RAM vs.

Monitörü %80 oyun için geriye kalan zamanda da Netflix'den dizi izlemek için kullanacağım.

Maksimum bütçem 850 TL birkaç model arasında kaldım forumda araştırdığım kadarıyla ;

1. Samsung LC24F390FHMXUF 23.5" 4ms (Analog+HDMI) Full HD Fiyatı
Bu monitörün forumda çokça önerildiğini gördüm fakat çoğunlukla FPS oyunları oynuyorum Fortnite oynadığım için oyunda yüksek FPS alıyorum, 60 Hz üstü bir monitör almam daha iyi olmaz mI sizce de ?
Bir de 4 ms ne gibi bir dezavantaj yaratabilir?

2. AOC G2590VXQ 24.5" 75Hz 1ms (Analog+HDMI+Display) FreeSync Fiyatı
Diğer bir göz attığım monitör bu estetik olarak hoşuma gitti 75 hZ olması ilgimi çekti fakat TN panel ve yorumlarına baktığımda renklerinin kötü olduğunu söyleyenler olmuş bu durum aklımı karıştırdı kalitesiz bir ürün de almak istemem.

3. Viewsonic VX2457-MHD 23.6" 1ms 75hz (Analog+HDMI+Display) Fiyatı
Son olarak bu ürüne takıldım görüş açıları diğer TN panellere göre daha iyi olduğu söyleniyor incelemesini de izledim fakat bazı yerlerde ghosting sorunun olduğunu okudum ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemiyorum.

Eğer daha farklı tavsiyesi önerisi olan arkadaşlar varsa değerlendirebilirim. İlla 1 ms olsun 75 Hz olsun diye bir takıntım yok ama çoğunlukla oyun oynamak için kullanacağımı belirtmek isterim.

Lg modeline baktım güzel gözüküyor ama yeni bir model sanırım pek bir inceleme yada bilgi bulamadım 75 hz freesync dışında kullanılıyor mu kullanılmıyor mu bilgisi olan var mıdır acaba ?

144 Hz almanızı tavsiye ederim. İkinci el, temiz, garantili bir 144 Hz monitör alabilirsiniz. Ya da bütçeyi arttırabiliyorsanız sıfır 144 Hz Monitör 1050 TL gibi bir fiyata satın alabilirsiniz.

144 Hz almanızı tavsiye ederim. İkinci el, temiz, garantili bir 144 Hz monitör alabilirsiniz. Ya da bütçeyi arttırabiliyorsanız sıfır 144 Hz Monitör 1050 TL gibi bir fiyata satın alabilirsiniz.

Malesef şuan için bütçemi arttırma gibi bir durumum söz konusu değil. Acelem olmasa beklerim fakat şuan bulunan Samsung Bx2350 monitörüme içine sıvı kaçması nedeniyle ekranın neredeyse % 25 lik kısmını kullanamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…