jeend Hectopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2021 #11 FX 9590 dedi: Sahibinden'den 2.el 760 alabilirsin. Genişletmek için tıkla... bakalım gerçekten de gt 1030 almak mantıksız ama temiz bir kart bulursam kaçırmam
FX 9590 dedi: Sahibinden'den 2.el 760 alabilirsin. Genişletmek için tıkla... bakalım gerçekten de gt 1030 almak mantıksız ama temiz bir kart bulursam kaçırmam
İbrahim Güler Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Ocak 2015 Mesajlar 1.948 Çözümler 10 12 Mayıs 2021 #12 jeend dedi: teşekürler yardımın için bunlar farklı ilerde ben ise istanbuldayım R7 370 2gb 256 bit bu kart tek fanlı ısınırmı ve render alırmı 1080 sence sadece soruyorum yanlış anlama MediaMarkt www.mediamarkt.com.tr yine yanlış atmışım pardon MSI VGA GeForce GT 1030 Aero ITX 2G OC GT1030 2GB GDDR Ekran Kartı Genişletmek için tıkla... GT 1030 a göre çok daha iyi performans verecektir. Render rahatlıkla alınır. Sıcaklık aşırı fazla yükseğe çıkmaz. Kasa içi soğutma ne durumda?
jeend dedi: teşekürler yardımın için bunlar farklı ilerde ben ise istanbuldayım R7 370 2gb 256 bit bu kart tek fanlı ısınırmı ve render alırmı 1080 sence sadece soruyorum yanlış anlama MediaMarkt www.mediamarkt.com.tr yine yanlış atmışım pardon MSI VGA GeForce GT 1030 Aero ITX 2G OC GT1030 2GB GDDR Ekran Kartı Genişletmek için tıkla... GT 1030 a göre çok daha iyi performans verecektir. Render rahatlıkla alınır. Sıcaklık aşırı fazla yükseğe çıkmaz. Kasa içi soğutma ne durumda?
FX 9590 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 2.069 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Muğla 12 Mayıs 2021 #13 jeend dedi: bakalım gerçekten de gt 1030 almak mantıksız ama temiz bir kart bulursam kaçırmam Genişletmek için tıkla... Hocam bunu buldum,pazarlık ile 900'e düşürürsünüz. Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com
jeend dedi: bakalım gerçekten de gt 1030 almak mantıksız ama temiz bir kart bulursam kaçırmam Genişletmek için tıkla... Hocam bunu buldum,pazarlık ile 900'e düşürürsünüz. Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com
jeend Hectopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2021 #14 FX 9590 dedi: Hocam bunu buldum,pazarlık ile 900'e düşürürsünüz. Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Genişletmek için tıkla... çok teşekürler uğraştığınız için başka ilanlarada bakim
FX 9590 dedi: Hocam bunu buldum,pazarlık ile 900'e düşürürsünüz. Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Genişletmek için tıkla... çok teşekürler uğraştığınız için başka ilanlarada bakim
FX 9590 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 2.069 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Muğla 12 Mayıs 2021 #15 jeend dedi: çok teşekürler uğraştığınız için başka ilanlarada bakim Genişletmek için tıkla... Hocam aklınızda başka bir ekran kartı var mı? Hemen buluruz .
jeend dedi: çok teşekürler uğraştığınız için başka ilanlarada bakim Genişletmek için tıkla... Hocam aklınızda başka bir ekran kartı var mı? Hemen buluruz .
jeend Hectopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2021 #16 FX 9590 dedi: Hocam aklınızda başka bir ekran kartı var mı? Hemen buluruz . Genişletmek için tıkla... hocam vala biliyorsunuz nvidea 2. elde baya güvenilir gtx 900 serisi bütün ekran kartlarına tamamım
FX 9590 dedi: Hocam aklınızda başka bir ekran kartı var mı? Hemen buluruz . Genişletmek için tıkla... hocam vala biliyorsunuz nvidea 2. elde baya güvenilir gtx 900 serisi bütün ekran kartlarına tamamım
FX 9590 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 2.069 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Muğla 12 Mayıs 2021 #17 jeend dedi: hocam vala biliyorsunuz nvidea 2. elde baya güvenilir gtx 900 serisi bütün ekran kartlarına tamamım Genişletmek için tıkla... Hocam karşınızda:GTX 960 2GB GTX 960 2GB MSI - MSI Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 835068532 GTX 960 2GB MSI - MSI Ekran Kartı ilanları ve bilgisayar donanımları uygun fiyatlarıyla alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com
jeend dedi: hocam vala biliyorsunuz nvidea 2. elde baya güvenilir gtx 900 serisi bütün ekran kartlarına tamamım Genişletmek için tıkla... Hocam karşınızda:GTX 960 2GB GTX 960 2GB MSI - MSI Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 835068532 GTX 960 2GB MSI - MSI Ekran Kartı ilanları ve bilgisayar donanımları uygun fiyatlarıyla alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com
jeend Hectopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2021 #18 FX 9590 dedi: Hocam karşınızda:GTX 960 2GB GTX 960 2GB MSI - MSI Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 835068532 GTX 960 2GB MSI - MSI Ekran Kartı ilanları ve bilgisayar donanımları uygun fiyatlarıyla alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Genişletmek için tıkla... hocam bu ilanı bende gördüm mersinde ben istanbul ve eskiden atılmış ararımn bunu bakalım piyasadan haberi yoksa güzel olur sağolun
FX 9590 dedi: Hocam karşınızda:GTX 960 2GB GTX 960 2GB MSI - MSI Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 835068532 GTX 960 2GB MSI - MSI Ekran Kartı ilanları ve bilgisayar donanımları uygun fiyatlarıyla alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Genişletmek için tıkla... hocam bu ilanı bende gördüm mersinde ben istanbul ve eskiden atılmış ararımn bunu bakalım piyasadan haberi yoksa güzel olur sağolun
FX 9590 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 2.069 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Muğla 12 Mayıs 2021 #19 jeend dedi: hocam bu ilanı bende gördüm mersinde ben istanbul ve eskiden atılmış ararımn bunu bakalım piyasadan haberi yoksa güzel olur sağolun Genişletmek için tıkla... Hocam il meselesini arkadaş ile konuşup kargoya verebilir.
jeend dedi: hocam bu ilanı bende gördüm mersinde ben istanbul ve eskiden atılmış ararımn bunu bakalım piyasadan haberi yoksa güzel olur sağolun Genişletmek için tıkla... Hocam il meselesini arkadaş ile konuşup kargoya verebilir.
jeend Hectopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2021 #20 İbrahim Güler dedi: GT 1030 a göre çok daha iyi performans verecektir. Render rahatlıkla alınır. Sıcaklık aşırı fazla yükseğe çıkmaz. Kasa içi soğutma ne durumda? Genişletmek için tıkla... kasa şuan da eski bir kasa var yüksek bir yerde kapaksız duruyor yani açık sistem uzun zaman götürürmü peki abim r7 370 sence bu arada da çok teşekür ederim ilanlar 10 numara İbrahim Güler dedi: GT 1030 a göre çok daha iyi performans verecektir. Render rahatlıkla alınır. Sıcaklık aşırı fazla yükseğe çıkmaz. Kasa içi soğutma ne durumda? Genişletmek için tıkla... yani bozulurmu elimde kalırmı bu kart
İbrahim Güler dedi: GT 1030 a göre çok daha iyi performans verecektir. Render rahatlıkla alınır. Sıcaklık aşırı fazla yükseğe çıkmaz. Kasa içi soğutma ne durumda? Genişletmek için tıkla... kasa şuan da eski bir kasa var yüksek bir yerde kapaksız duruyor yani açık sistem uzun zaman götürürmü peki abim r7 370 sence bu arada da çok teşekür ederim ilanlar 10 numara İbrahim Güler dedi: GT 1030 a göre çok daha iyi performans verecektir. Render rahatlıkla alınır. Sıcaklık aşırı fazla yükseğe çıkmaz. Kasa içi soğutma ne durumda? Genişletmek için tıkla... yani bozulurmu elimde kalırmı bu kart