Hocam şu XPG'nin ürünlerine bayılıyorum ya, çok hoş gözüküyorlar. Kaliteleri nasıl acaba? Mesela sonuncudaki RGB mousepad ve mouse iyi midir?Normalde 900 TL fena indirime girmiş. Almanızı öneririm.
XPG Summoner RGB Cherry Mx Blue İngilizce Gaming Klavye | ITOPYA İngilizce olması sorun olacağını düşünmüyorum. Sesli bir klavye haberiniz olsun. Alternatif olarak K95 de güzel.
SSD modelleri de hoş. Kaliteli ürünleri, ben beğeniyorum. Yeni serileri çok iyi özellikle. Eski Adata Su serisi kronik sorunlu SSD olan. Ama mouse pad ve mouse da güzel olacağını düşünüyorum. Alabilirsiniz.Hocam şu XPG'nin ürünlerine bayılıyorum ya, çok hoş gözüküyorlar. Kaliteleri nasıl acaba? Mesela sonuncudaki RGB mousepad ve mouse iyi midir?
Hocam SX8200 modeli ile Corsair MP510 neredeyse aynı fiyatta. Geçen ay MP510 480Gb 499TL'ye aldım İtopya'dan. Şimdi bakınca 800 yazmışlar yahu. Hakikaten çok pahalı olmaya başladı.SSD modelleri de hoş. Kaliteli ürünleri, ben beğeniyorum. Yeni serileri çok iyi özellikle. Eski Adata Su serisi kronik sorunlu SSD olan. Ama mouse pad ve mouse da güzel olacağını düşünüyorum. Alabilirsiniz.
Kur artıyor, ürünlerin fiyatı artıyor. XPG kaliteli bir alternatif.Hocam SX8200 modeli ile Corsair MP510 neredeyse aynı fiyatta. Geçen ay MP510 480Gb 499TL'ye aldım İtopya'dan. Şimdi bakınca 800 yazmışlar yahu. Hakikaten çok pahalı olmaya başladı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.