800-900 TL klavye önerisi

• Konuyu başlatan m3sut
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 21
  • Görüntüleme 3.817

m3sut

Centipat
Yer
Aksaray
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar 800-900 TL arası klavye önerir mısınız K95 duşunuyordum fakat yandaki g tuşları oldugu için almak istemiyorum multimedyalı tuşu olan klavye olursa iyi olur.

Hocam şu XPG'nin ürünlerine bayılıyorum ya, çok hoş gözüküyorlar. Kaliteleri nasıl acaba? Mesela sonuncudaki RGB mousepad ve mouse iyi midir?
SSD modelleri de hoş. Kaliteli ürünleri, ben beğeniyorum. Yeni serileri çok iyi özellikle. Eski Adata Su serisi kronik sorunlu SSD olan. Ama mouse pad ve mouse da güzel olacağını düşünüyorum. Alabilirsiniz.

SSD modelleri de hoş. Kaliteli ürünleri, ben beğeniyorum. Yeni serileri çok iyi özellikle. Eski Adata Su serisi kronik sorunlu SSD olan. Ama mouse pad ve mouse da güzel olacağını düşünüyorum. Alabilirsiniz.
Hocam SX8200 modeli ile Corsair MP510 neredeyse aynı fiyatta. Geçen ay MP510 480Gb 499TL'ye aldım İtopya'dan. Şimdi bakınca 800 yazmışlar yahu. Hakikaten çok pahalı olmaya başladı.

Hocam SX8200 modeli ile Corsair MP510 neredeyse aynı fiyatta. Geçen ay MP510 480Gb 499TL'ye aldım İtopya'dan. Şimdi bakınca 800 yazmışlar yahu. Hakikaten çok pahalı olmaya başladı.
Kur artıyor, ürünlerin fiyatı artıyor. XPG kaliteli bir alternatif.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı