Cengzihan
Picopat
Mükemmel diyemem ama 900 liraya da daha iyisi zor bulunur diye düşünüyorum. Üstelik satıcı amazon olduğu için garanti konusunda da çok sorun yaşayacağını düşünmüyorum.
Mükemmel diyemem ama 900 liraya da daha iyisi zor bulunur diye düşünüyorum. Üstelik satıcı Amazon olduğu için garanti konusunda da çok sorun yaşayacağını düşünmüyorum.
Mükemmel diyemem ama 900 liraya da daha iyisi zor bulunur diye düşünüyorum. Üstelik satıcı Amazon olduğu için garanti konusunda da çok sorun yaşayacağını düşünmüyorum.
Evet başta atarken biliyordum zaten 3395 olmadığını ama bu fiyata bu kadar hocam, varsa daha iyisi onu alsın zaten ama yok maalesef. Bütçesi çıkan tabi r1 se falan alabilir ama çıkmayan kişinin de gayet işini görecek bir mouse.Çok iyi bu arada bu fiyata
Biraz araştırdım ama bu mouse 3395 olmayabilir 3311 veya 3325 sanırım.
3325'miş alınmaz.
Evet başta atarken biliyordum zaten 3395 olmadığını ama bu fiyata bu kadar hocam, varsa daha iyisi onu alsın zaten ama yok maalesef. Bütçesi çıkan tabii R1 SE falan alabilir ama çıkmayan kişinin de gayet işini görecek bir mouse.
GM80 Plus alacaktım. Onun yerine SC580X aldım. Daha bugün geldi mouse.
Ve karşıma çıkan konuya bakniye alınmaz dedin usta
Görselinde PWM degil PAW3325 yazıyor ama sanırım aynı şey. FPS oynamadığım için çok mühim değil sadece niye öyle dedin merak etmiştim. Sağ olasın.
GM80 Plus için fikrin nedir acaba?
GM80 Plus daha iyi 3311 sensörü var ama onun da şekli küçük herkesin eline uyar mı şüpheli. Claw veya fingertip için uygun ama palm için uygun değil.
https://www.hepsiburada.com/aula-s13-3600dpi-rgb-optik-oyuncu-gaming-mouse-pm-HBC00006SQMW5 bu fare hakkında düşünceniz nedir pek beklentim yok farede yan buton olsun uzun kullanım olsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.