800-900 TL mouse önerisi

Mükemmel diyemem ama 900 liraya da daha iyisi zor bulunur diye düşünüyorum. Üstelik satıcı Amazon olduğu için garanti konusunda da çok sorun yaşayacağını düşünmüyorum.

Çok iyi bu arada bu fiyata

Mükemmel diyemem ama 900 liraya da daha iyisi zor bulunur diye düşünüyorum. Üstelik satıcı Amazon olduğu için garanti konusunda da çok sorun yaşayacağını düşünmüyorum.

Biraz araştırdım ama bu mouse 3395 olmayabilir 3311 veya 3325 sanırım.

3325'miş alınmaz.

Son düzenleme:
Çok iyi bu arada bu fiyata

Biraz araştırdım ama bu mouse 3395 olmayabilir 3311 veya 3325 sanırım.

3325'miş alınmaz.
Evet başta atarken biliyordum zaten 3395 olmadığını ama bu fiyata bu kadar hocam, varsa daha iyisi onu alsın zaten ama yok maalesef. Bütçesi çıkan tabi r1 se falan alabilir ama çıkmayan kişinin de gayet işini görecek bir mouse.

Evet başta atarken biliyordum zaten 3395 olmadığını ama bu fiyata bu kadar hocam, varsa daha iyisi onu alsın zaten ama yok maalesef. Bütçesi çıkan tabii R1 SE falan alabilir ama çıkmayan kişinin de gayet işini görecek bir mouse.

Hocam bence işini görmez 3325 100 IPS 20G hız değeri veriyor. 3311 olsa yine neyse onda bile 300 IPS 35G değer var. 3325'li mouse oyun için alınmaz

GM80 Plus alacaktım. Onun yerine SC580X aldım. Daha bugün geldi mouse.
Ve karşıma çıkan konuya bak :D niye alınmaz dedin usta

Niye alınmaz dediğimi açıkladım zaten. 3325 sensörü olduğu için alınmaz dedim oyun için evet alınmaz giriş seviyesi bir sensör 100 IPS 20 g ivme var oyunlarda hızlı dönüşlerde takılma yapar istersen bana değil foruma soralım bu soruyu konu aç 3325 sensörlü fare oyun için alınır mı? Şeklinde 900 TL de fiyatı var.

Görselinde PWM degil PAW3325 yazıyor ama sanırım aynı şey. FPS oynamadığım için çok mühim değil sadece niye öyle dedin merak etmiştim. Sağ olasın.
GM80 Plus için fikrin nedir acaba?

GM80 Plus daha iyi 3311 sensörü var ama onun da şekli küçük herkesin eline uyar mı şüpheli. claw veya fingertip için uygun ama palm için uygun değil

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı