A ardao8 Decapat Katılım 21 Aralık 2022 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2022 #21 lVoLBieXl dedi: Rica ederim. Bence bu fiyata kaçırılmayacak mouse malum yılbaşında fiyatlar artacak gibi kaçırmayın bence. Beyaz modeli bu fiyatta olsa bende alırdım Genişletmek için tıkla... Tasarıma çok önem veren birisi değilim 1 haftaya almayı düşünüyorum umarım zam gelmez
lVoLBieXl dedi: Rica ederim. Bence bu fiyata kaçırılmayacak mouse malum yılbaşında fiyatlar artacak gibi kaçırmayın bence. Beyaz modeli bu fiyatta olsa bende alırdım Genişletmek için tıkla... Tasarıma çok önem veren birisi değilim 1 haftaya almayı düşünüyorum umarım zam gelmez
ZerefDragneel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ocak 2020 Mesajlar 2.258 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer localhost 25 Aralık 2022 #22 HyperX PulseFire haste.
lVoLBieXl Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 1.314 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2022 #23 ardao8 dedi: Tasarıma çok önem veren birisi değilim 1 haftaya almayı düşünüyorum umarım zam gelmez. Genişletmek için tıkla... Ay sonuna gelmeden almaya çalışın artabilir yoksa belli olmuyor böyle şeyler.
ardao8 dedi: Tasarıma çok önem veren birisi değilim 1 haftaya almayı düşünüyorum umarım zam gelmez. Genişletmek için tıkla... Ay sonuna gelmeden almaya çalışın artabilir yoksa belli olmuyor böyle şeyler.