GryphoN
Kilopat
Daha fazla
Yakın zamanda bir akrabam benden çocukları için 800-900 fiyat aralığında bir telefon tavsiyesi istedi. Bunun üzerine biraz bakındım. Özellikle bir şey dikkatimi çekti. Telefon içerisinde kullanılan birimlerin yeni teknolojiye geçiş dönemindeyiz galiba? (Özellikle yeni teknolojiden kastım 10-14nm geçiş ve bataryalara gelen yenilikler gibi.)
Mesela Snapdragon'un bu bağlamda 10-14nm giriş seviyesi veya giriş-orta seviye işlemcileri var mı? Yoksa, tam olarak bir çıkış tarihi var mı veya tarih aralığı verebilir misiniz?(Ben göremedim. Şu an sadece SD450 var galiba.)
28nm'lik 4-5 yıl öncesinin teknolojisini şuan satın aldırmak istemiyorum. En azından 3-4 yıl kullanabileceği bir telefon arıyorum.
Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ediyorum.
Mesela Snapdragon'un bu bağlamda 10-14nm giriş seviyesi veya giriş-orta seviye işlemcileri var mı? Yoksa, tam olarak bir çıkış tarihi var mı veya tarih aralığı verebilir misiniz?(Ben göremedim. Şu an sadece SD450 var galiba.)
28nm'lik 4-5 yıl öncesinin teknolojisini şuan satın aldırmak istemiyorum. En azından 3-4 yıl kullanabileceği bir telefon arıyorum.
Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ediyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: