800-900 TL telefon önerisi

GryphoN

Kilopat
Daha fazla  
Yakın zamanda bir akrabam benden çocukları için 800-900 fiyat aralığında bir telefon tavsiyesi istedi. Bunun üzerine biraz bakındım. Özellikle bir şey dikkatimi çekti. Telefon içerisinde kullanılan birimlerin yeni teknolojiye geçiş dönemindeyiz galiba? (Özellikle yeni teknolojiden kastım 10-14nm geçiş ve bataryalara gelen yenilikler gibi.)

Mesela Snapdragon'un bu bağlamda 10-14nm giriş seviyesi veya giriş-orta seviye işlemcileri var mı? Yoksa, tam olarak bir çıkış tarihi var mı veya tarih aralığı verebilir misiniz?(Ben göremedim. Şu an sadece SD450 var galiba.)

28nm'lik 4-5 yıl öncesinin teknolojisini şuan satın aldırmak istemiyorum. En azından 3-4 yıl kullanabileceği bir telefon arıyorum.

Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sayın yöneticiler,

Benim başlığın(Yeni Nesil Giriş Seviyesi İşlemciler-Telefonlar) "800-900 TL telefon önerisi"ne indirgenmesi ve bunun sırf yazı içerisinde bu aralığı belirtecek şekilde bold yazmamdan ötürüyse yani biraz -tanımlayamadı-

Yazıda durum gayet açık aslında ben şuan ki herhangi bir telefonu sormadım. Onların bilgisine zaten erişebiliyor ve onları mukayese edebiliyorum. Gelecek işlemcileri-telefonları sordum.

İlk gelen yorumla da başlığın vurgusunun ne denli fark ettiğini görmüş bulunmaktayım.

Şans ya an itibariyle Lenovo K5 Note duyuruldu. Bakalım başka neler çıkacak. (Haberdar etmiş olayım.)

• İşlemci: Snapdragon 450
  • RAM: 3GB/4GB
  • Depolama: 32GB/64GB
  • Ekran: 6 inç HD+
  • Arka Kamera: 16MP + 2MP
  • Ön Kamera: 8MP
  • Batarya: 3760mAh
  • İşletim Sistemi: Android 8.1 Oreo
  • 600+vergiler / 720+vergiler TL

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı