800-900 TL'ye A10 7850K Sistemde R9 280X ve R9 280 Seçimi

Murarell

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar;

Başlıkta belirttiğim gibi, AMD A10 7850K işlemcim var. Evet, bir yere kadar güzel idare ediyor hala daha idare ediyor fakat yüksek kalitede oynamak için ekran kartı almayı düşünüyorum. Bu ay sonu alacağım zaten. Ama ne alacağım tam bilmiyorum.
Merak ettiklerim şunlar;

>>Bildiğiniz Üzere APU'lar mantle ile çalışıyor. Ben düz mantık olarak düşündüğüm zaman AMD- AMD çok daha iyi uyum sağlar diye düşünüyorum. Sizin görüşleriniz nelerdir?

>>Marka konusunda XFX duydum, tabii olmazsa olmaz ASUS var, MSİ'da köşeden kafa çıkarıyor. Tam anlamıyla kararsızım.

Bütçem>>800-900 arası.

Son olarak Asus'un r9 280 ile r9 280x arasında 120 -130 liraya değecek fark var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Apu yu cpu yapmak bana çok mantıklı gelmiyor. Dual graphics yapmak istersen onu yapmalısın. Onun dışında bahsettiğin ekran kartları o işlemci için mantıklı gelmiyor.

Bana kalırsa belki biraz zahmetli olur ama yeni bir sistem toplayın. İşlemcinizi ve anakartınızı ikinci el olarak satın. İ3 4170 + H81 Plus satın alın. Sonrasında 700-750 TL civarı bir bütçeniz kalır. Onunla da iyi bir ekran kartı alırız size. Paşa paşa bütün oyunları oynarsınız. Şimdi A10 7850K nın yanına 900 TL lik bir ekran kartı aldırsak ekran kartından, işlemci yüzünden tam verim alamayacaksınız. Bu sefer OC yapın diyecegim ona anakart müsait mi belli değil. Hadi diyelim müsait bu seferde sogutucu parası cıkacak. Astarı yüzünü aşar bu işin. :neşeli:

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı