Başıma geleni söyleyim:
Bir tavsiye üzerine Antalya Akdeniz Sanayide Online Garaj isimli firmaya gittim gitmez olaydım. Tam bir rezalet yaşadım. Araçtaki sorunu çözemedikleri gibi boşuna masraf yaptırdılar bana. İşin garip yanı bana öneren kişide bıraktı orayı benzer olaylar yaşamış. Aklımın almadığı asıl olay bu adamlar nasıl oluyor da binek aracın sorunlarını çözemezken dükkanlarına Mercedes, BMW, Brabus, Porsche, Corvette, Camaro, Nissan GTR, Ferrari gibi arabalar giriyor ve çoğununda komple motorları indirmişler bir de üstüne resim çekip Instagram'a koymuş adamlar. Şaka gibi bilgisiz tecrübesiz bu adamlar bu müşteriyi nereden buluyorlar anlam veremedim. Bu kadar aracında sorununu çözemeden para alıyorlarsa vay vay vay. Ülkemizde denetim yok mu anlam veremedim bu servis olayları rezalet
Türkiye'de iş bilen servis yok asıl sıkıntı bu. Bkz TOGG bile Bosch car servisle anlaşmış Bosch car servis dediğin kurumun ülkedeki durumu belli sadece Google yorumlara bakmanız yeterli. O da Google yorumlarını bile sildiriyorlar. Antalya'da oto servislere Google'dan 1 yıldız veriyorum ancak kaldırılıyor. Antalya'da sıkıntı yaşadığım Aral servis (Service Aral) isimli dükkana 1 yıldız verip olumsuz yorum yapmıştım birkaç gün sonra silindi. Sonrasında Online Garaj isimli işletmeye kötü yorum yaptım o da yayından kaldırılmış gözüküyor. Yorumlarımda hiçbir kötü kelime veya argo da kullanmadım buna rağmen yorumlarım neden silindi anlamadım. Bu işletmelere baktığımda 5 yıldızlı birçok yorum var ama onlar duruyor sadece, bazıları da zaten 2-3 yorumlu fake hesaplar olduğu belli. Bu tarz olay yaşayan var mı Google yorumlarda bilemiyorum. Google yorumlarına da güven yok. Şu YT da OTOTAMİRCİM isimli kanal var o adama ulaş o sana Trabzon'da hangi usta iyi söyler. Sanırım Karedenizdeydi oda. Eğer trabzondaysa ona git