800 bin TL'ye kadar D segment araba önerisi

Touch 2016 vardı bizde düğün için istemeyerek sattık o zamanlar 120 bindeydi. Tekrar almak istemiyoruz açıkcası. Mazisi iyi başladı kötü bitti.
Eğer ki Latitude alırsanız gerçekten temizini bulmak çok zor olur. Mutlaka hasar kayıtlı vs. var. Ülkemizde tutmamasının sebebinden biri de yedek parçanın pahalı olması. Ama bahsedilen paraya Icon Prestij alabilirseniz düşük km uzun yıllar rahatlıkla kullanabileceğiniz dolu dolu bir araba olur. (Sunroof, far yıkama, dar yerlerden geçecekken aynaları kapatabilme vs. vs.) gibi örnek verilebilir.

Hocam ikisi de temiz ama bir gerçeği var ki. Bu arabalar zincir sesi yapıyor. İlanlardan birinde değişmiş ama öteki için mutlaka sorun değişip değişmediğini ek olarak yine ilanlardan birinde sol ön kapı değişen gördüm. İlan sahibinden o kazaya dair var ise bir görsel isteyin.

Boş ver tek sorunu o olsun, geçenlerde A6 2012 falan baktım. İlanlara bakarken babamın 200 bin lirası sadece motora gitti

Kasım sonu gibi alacak bizimkiler. Ben de Opel veya S60 taraftarıyım. Zaten ben nokta atış araba bulsam da şimdi almayacaklar.

Bu arada vurmalı kazalar hariç fotoğraf kanıtlı yırtık ve göçük için değişen önemli değil.

Ben olsam Volvo S60 almazdım. Satarken uzun süre süründürür. Audi A4 B8 ve Honda Accord bana göre en mantıklı araç bu bütçede.

Şu arabaya ne dersin ? 800'e bırakacakmış arkadaş. Mazda 3'ü hiç mi beğenmedin

Ford Mondeo yapıştır geç.

800.000 TL'ye 3-4 parça boyalı Renault talisman Latitude ve fluence gibi araçlar bakabilirsiniz az yakan araçlar 3 Renault'tan birini seçin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…