Bir tanıdığımızda 2012 model B7 kasa 1.6 TDI beyaz 272 binde otomatik Passat var. Sadece 1 parça boyası var değişen hasar kaydı yok. Sorun çıkarır mı? Piyasası nasıl? Alınır mı?
Bir tanıdığımızda 2012 model B7 kasa 1.6 TDI beyaz 272 binde otomatik Passat var. Sadece 1 parça boyası var değişen hasar kaydı yok. Sorun çıkarır mı? Piyasası nasıl? Alınır mı?
Passat'ın piyasası her zaman var hocam. 800 bin alacaksanız fiyat olarak piyasanın aşağısında. Yani alıp hemen satmaya kalksanız muhtemelen kar bile yaparsınız. D segment araç alacaksanız tercih edilebilir ama sonuçta dizel, 13 yaşında bir araba ve km olarak da neredeyse 275 bin de. Daha mantıklı güncel B-C araçlara da bakabilirsiniz.
Passat'ın piyasası her zaman var hocam. 800 bin alacaksanız fiyat olarak piyasanın aşağısında. Yani alıp hemen satmaya kalksanız muhtemelen kar bile yaparsınız. D segment araç alacaksanız tercih edilebilir ama sonuçta dizel, 13 yaşında bir araba ve km olarak da neredeyse 275 bin de. Daha mantıklı güncel b-C araçlara da bakabilirsiniz.
Anladım hocam. Yani dediğim gibi tanıdığınız size arabayı piyasanın aşağısında veriyor. Ağır ve rutin bakımları hakkında ne kadar bilginiz var? Aracı nasıl kullanmış?
Anladım hocam. Yani dediğim gibi tanıdığınız size arabayı piyasanın aşağısında veriyor. Ağır ve rutin bakımları hakkında ne kadar bilginiz var? Aracı nasıl kullanmış?
Aracı alalı 1 ay kadar oldu. Acil satması gerek mazeretini biliyorum. Alırken Exper'e de sokmuş. Ağır bakımları yapmamışlar biz sokacağız. Tabii fiyattan düşeceğiz. Ustamıza iyi bir check up yaptıracağız. Hayırlısıyla alacağız. Muadillerine göre fiyatı uygun geldi. Tabii aciliyeti de olduğu için uygun orası ayrı.
Aracı alalı 1 ay kadar oldu. Acil satması gerek mazeretini biliyorum. Alırken Exper'e de sokmuş. Ağır bakımları yapmamışlar biz sokacağız. Tabii fiyattan düşeceğiz. Ustamıza iyi bir check up yaptıracağız. Hayırlısıyla alacağız. Muadillerine göre fiyatı uygun geldi. Tabii aciliyeti de olduğu için uygun orası ayrı.
Ağır bakımlarını ihmal etmeyin. EGR ve diğer dizel motor kaynaklı problem yaratabilecek parçaların kontrolünü sağlayın. Check up kısmını da dediğiniz gibi usta ellere bırakırsanız üzmeyecektir
Ağır bakımlarını ihmal etmeyin. Egr ve diğer dizel motor kaynaklı problem yaratabilecek parçaların kontrolünü sağlayın. Check up kısmını da dediğiniz gibi usta ellere bırakırsanız üzmeyecektir