₺800 claw grip fare tavsiyesi

Elim 19.5x10 claw grip şeklinde tutuyorum. Bütçeyi arttırabilirim fakat hakkını vermesi lazım.

Bunu düşünüyorum, emin değilim.
Önceki konuda kablosuz istediğin için bunu atıyorum ama bunu aldıktan sonra biraz modlama yapmanı öneririm.

Vazgeçtim kablosuz sevdamdan fakat yine de tercih ederim modlamadan kastın skates mi? Bir de Glorious Model O Kablosuz Optik Oyuncu Mouse Fiyatları ve Özellikleri bu nasıldır.
Aynen skatez ve switchlerini değiştirmeni öneririm ayrıca encoder olarak hatalı üretimi varmış bazılarında öyle sorunlar oluşuyormuş o yüzden encoder değişimide gerekebilir.
Vazgeçtim kablosuz sevdamdan fakat yine de tercih ederim modlamadan kastın skates mi? Bir de Glorious Model O Kablosuz Optik Oyuncu Mouse Fiyatları ve Özellikleri bu nasıldır.
Bu fare fingertip için iyidir onun dışında eli 15 16 cm olan birisi bunda palm tutabilir ama bu fare claw faresi değil.
Kablolu olarakta bu fareyi almanı öneririm eline tam oturacaktır ve tam F/P faresidir.

Aynen skatez ve Switch'lerini değiştirmeni öneririm ayrıca encoder olarak hatalı üretimi varmış bazılarında öyle sorunlar oluşuyormuş o yüzden encoder değişimide gerekebilir.

Bu fare fingertip için iyidir onun dışında eli 15 16 cm olan birisi bunda palm tutabilir ama bu fare claw faresi değil.

G703'ün kronik hatası varmış gerçekten yorumlarda bayağı bahsedilmiş.
Aynen skatez ve Switch'lerini değiştirmeni öneririm ayrıca encoder olarak hatalı üretimi varmış bazılarında öyle sorunlar oluşuyormuş o yüzden encoder değişimide gerekebilir.

Kablolu olarak da bu fareyi almanı öneririm eline tam oturacaktır ve tam F/P faresidir.

Hocam emin misin claw gripe uygun olmadığına
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
bu iki videoda da var.

Son düzenleme:
G703'ün kronik hatası varmış gerçekten yorumlarda bayağı bahsedilmiş.

Hocam emin misin claw gripe uygun olmadığına
bu iki videoda da var.

Farenin yapısı baş kısmında arka kısmına kadar simetrik bir şekilde düz olarak tasarlanmış ama claw grip farelerinin arka kısmı baş kısmından geniş olur ve arka kısımları avuç içine deyecek kadar yüksektir.

Ben bu arada şu an Rival 300s kullanıyorum. Fakat tam bir palm grip faresi gibi duruyor.
Farenin yapısı baş kısmında arka kısmına kadar simetrik bir şekilde düz olarak tasarlanmış ama claw grip farelerinin arka kısmı baş kısmından geniş olur ve arka kısımları avuç içine deyecek kadar yüksektir.

Araştırırken claw grip mouseların simetrik olduğunu okumuştum ama pek iyi bilmem.

O fare ergo claw tutuşa uygun yani palm claw hibriti o yüzden onu rahat bir şekilde claw olarak tutabilirsin.

Kullanıyorum fakat mouse fazla uzun olduğu için önden 2cm falan boşta kalıyor.
Kullanıyorum fakat mouse fazla uzun olduğu için önden 2cm falan boşta kalıyor.

Ve ön tuşları fazla aşağıda mouse bir yerden sonra bayır aşağı gibi bir tasarımı var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı