800 DPI 0.12 sens çok mu az?

bukoo

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kartı : Sapphire Pulse Rx 6700
İşlemci : İntel Core İ5 11400f
Anakart : Gigabyte H510M-H
Ram : Gskill Ripjaws 16 GB 3200mhz
SSD : Adata 500GB Legend 750 NVMe M.2 SSD
Arkadaşlar Valorant oynuyorum, Logitech G203 kullanıyorum. 800 DPI 0.12 sens ile oynuyordum fakat sensimi arttırmak istiyorum. Sizce bende mi bir gariplik var çünkü hiç bu kadar az oynayan görmemiştim.

Sana rahat geliyorsa istersen 3 DPI oyna, kimsenin kas hafızası ve alışkanlıkları aynı değil. Eğer sensin düşük gibi geliyorsa arttırıp deneyebilirsin. Eğer daha iyi olursa öyle kalsın, çok sık değiştirme. Kötü olursa da eski haline geri çevirirsin.

Sana rahat geliyorsa istersen 3 DPI oyna, kimsenin kas hafızası ve alışkanlıkları aynı değil. Eğer sensin düşük gibi geliyorsa arttırıp deneyebilirsin. Eğer daha iyi olursa öyle kalsın, çok sık değiştirme. Kötü olursa da eski haline geri çevirirsin.
Rahat ediyorsan hiçbir problem yok nasıl rahatına geliyorsa öyle oynamalısın.
Tşekkürler

Rahat ediyorsan hiçbir problem yok nasıl rahatına geliyorsa öyle oynamalısın.

Öyle bir şey yok. Bu kadar düşük sens ile yüksek elo imkansız. Çok hantal kalır hem hareket kabiliyeti hem de dönüşleri imkansız hale getiriyor neredeyse. 1000 DPI 0,35 sens deneyebilirsiniz. Başta zor gelse de alışınca çok rahat hissedeceksiniz.

Öyle bir şey yok. Bu kadar düşük sens ile yüksek elo imkansız. Çok hantal kalır hem hareket kabiliyeti hem de dönüşleri imkansız hale getiriyor neredeyse. 1000 DPI 0,35 sens deneyebilirsiniz. Başta zor gelse de alışınca çok rahat hissedeceksiniz.

Buna katilmiyorum. Oynayabilen her senste vuruyor. Tabii mousepadin buyuk olmasi lazim ben 800 0.32 oynuyorum fazla geliyor bu bile.

Buna katilmiyorum. Oynayabilen her senste vuruyor. Tabii mousepadin buyuk olmasi lazim ben 800 0.32 oynuyorum fazla geliyor bu bile.

Elinizin ayarı ne kadar ince ise o kadar yüksek DPI X sens kullanabiliyorsunuz. Hassasiyet arttıkça elinizin her hareketi daha büyük etkilere sahip oluyor. Kamyon sürer gibi Valorant oynamak istemiyorsanız aşağı yukarı sizin hassasiyet ayarlarından aşağı olmaması gerek bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı