800 DPI ve 1.0 sens için tavsiyeler

PaperZ

Hectopat
Daha fazla  
Dediğim gibi bu sense geçtim yeni çünkü düşük sens çok zorluyor, mousepadim 20 cm çünkü küçük bir alan.
Yüksek sens oynarken mouse tutuş, oynatma vs nasıl olur daha iyi, arkadaşlar tavsiyeniz var mıdır?

Lifetime peak: Gold 1
Current rank: Silver 3

Ben CS serisini uzun zamandır oynuyorum ve başladığımdan beri çok yuksek senslerde oynuyorum alışman biraz zaman alabilir. Sana tavsiyem mouse ivmesini aktif etmen bu sayede mouseni küçük bir alanda daha iyi kontrol edersin. YouTube üzerinde de tonla video var bakabilirsin onlara.

Ben CS serisini uzun zamandır oynuyorum ve başladığımdan beri çok yuksek senslerde oynuyorum alışman biraz zaman alabilir. Sana tavsiyem mouse ivmesini aktif etmen bu sayede mouseni küçük bir alanda daha iyi kontrol edersin. YouTube üzerinde de tonla video var bakabilirsin onlara.

Teşekkür ederim. Farem dandik bir marka Sencrom diye geçiyor driverini bulamıyorum zaten aktif edemem o ayarı. Alışmaya çalışıyorum şu anlık flicklerde ve kafaya hizalamada biraz zorlanıyorum ama 1V3 durumlarda çok hızlı dönebiliyorum bunun sayesinde çok fazla el kazandım rekabetçi maçlarda. Yani bence mouse alanı <30cm ise kesinlikle yüksek sens kullanılmalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı