Çözüldü 800 KB/s GTA V Kaç Saatte İner?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

RazeSayqo

Hectopat
Daha fazla  
94 GB olan GTA V indirmeyi düşünüyorum. İnternet hız olarak 800KB/s ortalamada. Kaç saatte ineceğini hesaplar mısınız?: 9.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
94 GB olan GTA V indirmeyi düşünüyorum. İnternet hız olarak 800KB/s ortalamada. Kaç saatte ineceğini hesaplar mısınız?: 9.
Sana uğraşırsan kendinin de bulacağı bir hesaplama yöntemi söyleyeyim. Her zaman kullanabilirsin. (Dosyanın boyutu×1024) ÷ (3600× saniye başına indirme hızı). İndirme hızı mb cinsinden yaz.
18 dakika 1GB ise,
1692 dakika yapar
1 gün 4 saat 2 dakika sanırım.

Yanlışım var ise lütfen düzeltin kafadan hesapladım biraz da hesap makinesi.

Matematik dersleri hayatımızın neresinde işe yarayacak diyenlere ibret niteliğinde bir cevap.

Haha Çok doğru dedin matematiğim kötü değildir ama birimleri çevirme falan. Karıştırıyorum o yüzden bilen birine sormak istedim

ben 10mb/s ve 12mb/s hızınde 2 saat civarında indirdim oradan pay biç kendine
Açık bırak bilgisayarı indirsin. Sorunun cevabını öğrensen de yapacağın şey bu.

Sana uğraşırsan kendinin de bulacağı bir hesaplama yöntemi söyleyeyim. Her zaman kullanabilirsin. (Dosyanın boyutu×1024) ÷ (3600× saniye başına indirme hızı). İndirme hızı mb cinsinden yaz.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…