Oyun için mi bakıyorsunuz yoksa gündelik mi?
Bunların yerine düz membran klavye tercih edilmesi daha iyi zira bunların ömrü pek uzun değil. Nexus Claw K1 bakabilirsiniz. Veya 100-200 ekleyip 2.el uygulamalarından al-sat yapanlardan Z686 veya Z94 alabilirsiniz.https://www.hepsiburada.com/gameboo...-klavyesi-pm-HBC00003V06N5?magaza=Hepsiburada tam F/P ürünü. Yorumlarına da baktım şikayeti olan pek yok. Ama bu klavyenin ömrünün uzun olacağını pek sanmıyorum.
Hocam bu tip konularda 2.el önermek saçma geliyor siz bilirsiniz yinede.Bunların yerine düz membran klavye tercih edilmesi daha iyi zira bunların ömrü pek uzun değil. Nexus Claw K1 bakabilirsiniz. Veya 100-200 ekleyip 2.el uygulamalarından al-sat yapanlardan Z686 veya Z94 alabilirsiniz.
2. el öneren oldu mu? Al-sat yapanlardan al dedim.Hocam bu tip konularda 2.el önermek saçma geliyor siz bilirsiniz yinede.
Peki bu konuda cahilim aydınlatın, neden kendisi almak yerine al-sat yapanlardan almayı tercih etsin ki?2. el öneren oldu mu? Al-sat yapanlardan al dedim.
Aynı ürün sıfır olarak şuan 1-1.2k arası. Yakın zamanda çok büyük indirime girdiler ucuz alanlar da satıyor şimdi.Peki bu konuda cahilim aydınlatın, neden kendisi almak yerine al-sat yapanlardan almayı tercih etsin ki?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.