800 TL 60Hz 1ms Gaming monitör

• Konuyu başlatan 306851
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 743
Dostlar şöyle özetleyeyim, kullandığım laptop 60 Hz. Ekranı da 60 Hz bakıyorum o yüzden, laptop u kasa olarak kullanacağım. Kullandığım laptoptan 70-80 fps alabiliyorum. fakat çokta matah bir cihaz değil. 75 Hz monitör olur mu bir fikrim yok o yüzden 60 Hz yazdım.
Gelecek setup u düşünürsek, 2021 yılının sonlarında, iş icabı ülke dışına taşınacağım. Açıkçası 1-1, 5 yıl kadar beni götürecek bir ekran arıyorum. Oraya yerleştikten sonra yeni bir setup toplarım zaten.

Şuan kullandığım pcde iki ekran kartı var.
1. ekran kartı: Intel(r) HD Graphics 620
2. ekran kartı: NVIDIA GeForce 920MX

Dostlar şöyle özetleyeyim, kullandığım laptop 60 Hz. Ekranı da 60 Hz bakıyorum o yüzden, laptop u kasa olarak kullanacağım. Kullandığım laptoptan 70-80 fps alabiliyorum. fakat çokta matah bir cihaz değil. 75 Hz monitör olur mu bir fikrim yok o yüzden 60 Hz yazdım.
Gelecek setup u düşünürsek, 2021 yılının sonlarında, iş icabı ülke dışına taşınacağım. Açıkçası 1-1, 5 yıl kadar beni götürecek bir ekran arıyorum. Oraya yerleştikten sonra yeni bir setup toplarım zaten.

Şuan kullandığım pcde iki ekran kartı var.
1. ekran kartı: Intel(r) HD Graphics 620
2. ekran kartı: NVIDIA GeForce 920MX
İstersen 15 FPS al 75 Hz yenileme hızına sahip olduğu için fark etmez. 75 Hz almanız bir sorun teşkil etmez IPS ekran çok güzel bir monitör kaçırmayın. Lg 22MK400H 1ms HDMI IPS 21.5" Full HD Gaming (Oyuncu) Monitör - incehesap.com Hatta bunu alın daha ucuz geri kalan para cebinizde kalır.

Tamamdır bunu sipariş ediyorum, ek olarak tavsiye edebileceğiniz kaliteli bir hdmi kablosu var mıdır?

Bilgi sahibi arkadaşlarımın şu konuya da bi göz atmasını rica edebilir miyim?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı