800 TL altı %60 klavye önerisi

sametdenzz

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, şu an kullandığım klavye artık büyük gelmeye başladı ve numpad tuşlarının gereksiz olduğunu düşünüyorum. Daha minimal, küçük %60'lık bir klavye önerilerinizi rica ediyorum. İçinde Türkçe karakter baskılı olursa daha iyi olur. Önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, şu an kullandığım klavye artık büyük gelmeye başladı ve numpad tuşlarının gereksiz olduğunu düşünüyorum. Daha minimal, küçük %60'lık bir klavye önerilerinizi rica ediyorum. İçinde Türkçe karakter baskılı olursa daha iyi olur. Önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
Yurtdışı alırsanız atabilirim.

Yurtdışı alırsanız atabilirim.
olabilir atabilirsiniz

Aklıma en yakın bu geldi.
hocam türkçe harfler klavyede olmazsa türkçe bir şekilde kullanamıyor muyuz? Mesela i harfinin yerinde noktalı virgül olduğu zaman biz sadece noktalı virgülü mü kullanabiliyoruz?

Son düzenleme:
Hk gaming gk61 ve mizar mz60 öneririm ikinci el sitelerde sıfır kutulu satanlardan. Kullanıyorum ve outemu değil gateron olduğu için switchleri güzel ve kasa kalitesi klasik çin markaları gibi fakat modlaması falan kolay idi sorun olmadı bende.

olabilir atabilirsiniz

hocam türkçe harfler klavyede olmazsa türkçe bir şekilde kullanamıyor muyuz? Mesela i harfinin yerinde noktalı virgül olduğu zaman biz sadece noktalı virgülü mü kullanabiliyoruz?
İngilizce keycap takdım ve hocam Türkçe olarak kullanınca tuşların yerini ezber kullanıyorum zaten neredeyse aynı birkaç tuş eksik kalıyor onlar da ezbere yazılıyor.

Hk gaming gk61 ve mizar mz60 öneririm ikinci el sitelerde sıfır kutulu satanlardan. Kullanıyorum ve outemu değil gateron olduğu için switchleri güzel ve kasa kalitesi klasik çin markaları gibi fakat modlaması falan kolay idi sorun olmadı bende.

İngilizce keycap takdım ve hocam Türkçe olarak kullanınca tuşların yerini ezber kullanıyorum zaten neredeyse aynı birkaç tuş eksik kalıyor onlar da ezbere yazılıyor.
yani biz her türlü ç,ö,i,ş,ğ gibi harfleri ezbere de olsa yazabiliyoruz değil mi?

Hocam outemu switch alırsanız yay sesi kesin olacakdır. Yay sesi çok rahatsız eder kasa içinde yankı yaptığı için, gateron da o yok tamamen yay sesi yok direkt. Düz klasik outemulardan bahsediyordum şeffaf ve ucuz olanlar.

yani biz her türlü ç,ö,i,ş,ğ gibi harfleri ezbere de olsa yazabiliyoruz değil mi?
Evet, pcde Türkçe olarak olduğu sürece keycap olmasına gerek bile yok kozmetik bir durum keycap, sadece bir boya üstündeki.

Hocam outemu switch alırsanız yay sesi kesin olacakdır. Yay sesi çok rahatsız eder kasa içinde yankı yaptığı için, gateron da o yok tamamen yay sesi yok direkt. Düz klasik outemulardan bahsediyordum şeffaf ve ucuz olanlar.

Evet, pcde Türkçe olarak olduğu sürece keycap olmasına gerek bile yok kozmetik bir durum keycap, sadece bir boya üstündeki.
hocam daha fazla önerebileceğiniz klavye varsa bekliyorum az önce yazdıklarınızı araştırıyorum.

hocam daha fazla önerebileceğiniz klavye varsa bekliyorum az önce yazdıklarınızı araştırıyorum.
Fazla bir seçenek yok hocam bu bütçede, xpg mini kesinlikle ve keslinlikle önermem. Şayet bendeki gk61 bile yazılımsız bir şekilde xpg yazılımından iyi. Şuan baktığımda ziyou lang k68 klavyede jixian switch varmış ve çöp bir switch bu. Switch olarak gateron hem uygun hem yay sesi olmayan bir switch olduğu için çin markası alırken bile gateron olmasına dikkat etmek lazım. Hem alüminyum kasa hemde cherry MX olan düz summoner klavyeyi kullanan birisi olarak yay sesi çok kötü bir deneyim, alüminyum olması daha da kötü yapıyor bunu.

Fazla bir seçenek yok hocam bu bütçede, XPG mini kesinlikle ve keslinlikle önermem. Şayet bendeki GK61 bile yazılımsız bir şekilde XPG yazılımından iyi. Şu an baktığımda ziyou lang K68 klavyede jixian Switch varmış ve çöp bir Switch bu. Switch olarak Gateron hem uygun hem yay sesi olmayan bir Switch olduğu için Çin markası alırken bile Gateron olmasına dikkat etmek lazım. Hem alüminyum kasa hem de Cherry MX olan düz Summoner klavyeyi kullanan birisi olarak yay sesi çok kötü bir deneyim, alüminyum olması daha da kötü yapıyor bunu.

Hocam bu arada Rampage, Gamepower, Game Booster, A4, yok işte Bloody cart curt gibi çöplere para para vermeyiniz kesinlikle, hediye gelse alanın gönlü olması için bile kullanılmayacak illegal seviyede dandik ürünlerdir bunlar. Milletine canım Gamepower'ım diye gezmesinin nedeni sponsorluklar ve reklamlar.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı