800 TL Android Telefon Tavsiyesi

Zenfone 5 tavsiyemdir ama büyükte kullanırım diyorsan Zenfone 6' da alabilirsin. Ayrıca Zenfone 5 kullanıcısıyım şiddetle tavsiye ederim. :)

Ben kamera yönünden iyi olsun. Bide yüksek grafik isteyen oyunlarda sorun yaratmasın yeterli. Zenfone 5 veya 6 iyi duruyor zaten.

Kamerası o fiyat aralığındaki telefonlar arasında gerçekten biraz daha iyi.
Yüksek grafik isteyen oyunları elbetteki sonda oynatamazsın ama orta düzey iyi bir görüntü kalitesiyle kasmadan rahat bir şekilde oynayabilirsin emin ol.:ROFL:

Peki ben Bursa'da oturuyorum , acaba telefonu nerden almalıyım , böyle bir yorum gördüm ''
aynı zamanda teknosa'ya kanılmaması gereken telefon.
teknosa 1.6ghz işlemcili 601 modelini satarken asıl modeli 2.0ghz işlemcili 600...''

Büyük ihtimal Asus Zenfone alıcam ama alabileceğim bir yer söyleyebilir misiniz ?

Sağolun cidden çünkü kime sorduysam Asus Zenfone dedi. Onda kararım kesin 6 çok büyük olduğu için 5 alıcam fakat sadece Teknosa da mı var ? Vatan vs diğer ünlü tekneloji mağazalarına gelmez mi acaba ?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı