Pcsiz adam Hectopat Katılım 31 Ekim 2016 Mesajlar 4 31 Ekim 2016 #1 800 TL'ye islemci, anakart, RAM ve kasa bulabilir misiniz? Sistem APU olsa çok iyi olur, ekran kartına param yetmiyor. 16 yaşındayım, bir gelir de yok Sizden bu konuda yardım bekliyorum, teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Kasım 2016
800 TL'ye islemci, anakart, RAM ve kasa bulabilir misiniz? Sistem APU olsa çok iyi olur, ekran kartına param yetmiyor. 16 yaşındayım, bir gelir de yok Sizden bu konuda yardım bekliyorum, teşekkürler.
IArda06 Hectopat Katılım 15 Ekim 2016 Mesajlar 252 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2016 #2 800 TL bütçeyle ancak bu kadar sistem toplayabildim. Teknobiyotik sitesinden topladım.
Bal Porsuğu Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2015 Mesajlar 2.721 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2016 #3 İkinci el al bu bütçeyle. DH'de biraz dolaş, referansı olan üyelerden al. Şu sistem bana 1000 TL'ye mal oldu mesela. SSD Corsair Force LE aslında aldığım ama bendeki eski olanı taktım buna.
İkinci el al bu bütçeyle. DH'de biraz dolaş, referansı olan üyelerden al. Şu sistem bana 1000 TL'ye mal oldu mesela. SSD Corsair Force LE aslında aldığım ama bendeki eski olanı taktım buna.
E Eden Dust Ziyaretçi 1 Kasım 2016 #4 Silinen üye dedi: İkinci el al bu bütçeyle. DH'de biraz dolaş, referansı olan üyelerden al. Şu sistem bana 1000 TL'ye mal oldu mesela. SSD Corsair Force LE aslında aldığım ama bendeki eski olanı taktım buna. Eki Görüntüle 197624 Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun da hocam DX12 destekleyen ekran kartı ile DX12'yi kullanamamakta cidden insanı üzüyor...
Silinen üye dedi: İkinci el al bu bütçeyle. DH'de biraz dolaş, referansı olan üyelerden al. Şu sistem bana 1000 TL'ye mal oldu mesela. SSD Corsair Force LE aslında aldığım ama bendeki eski olanı taktım buna. Eki Görüntüle 197624 Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun da hocam DX12 destekleyen ekran kartı ile DX12'yi kullanamamakta cidden insanı üzüyor...
Bal Porsuğu Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2015 Mesajlar 2.721 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2016 #5 Silinen üye dedi: Hayırlı olsun da hocam DX12 destekleyen ekran kartı ile DX12'yi kullanamamakta cidden insanı üzüyor... Genişletmek için tıkla... Windows 10 olmamasını diyorsun sanırım. Orası kolay.
Silinen üye dedi: Hayırlı olsun da hocam DX12 destekleyen ekran kartı ile DX12'yi kullanamamakta cidden insanı üzüyor... Genişletmek için tıkla... Windows 10 olmamasını diyorsun sanırım. Orası kolay.
E Eden Dust Ziyaretçi 1 Kasım 2016 #6 Silinen üye dedi: Windows 10 olmamasını diyorsun sanırım. Orası kolay. Genişletmek için tıkla... Yani. Windows 10 kurun bence.
Silinen üye dedi: Windows 10 olmamasını diyorsun sanırım. Orası kolay. Genişletmek için tıkla... Yani. Windows 10 kurun bence.
Bal Porsuğu Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2015 Mesajlar 2.721 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2016 #7 Silinen üye dedi: Yani. Windows 10 kurun bence. Genişletmek için tıkla... Yeğenime topladım, LoL ve Minecraft oynuyor sadece, elimde W7 vardı kurdum gitti. Kendi sistemlerim W10, güncelim yani, vurmayın. Herneyse, ikinci el işini bilirsen kârlı bir iş.
Silinen üye dedi: Yani. Windows 10 kurun bence. Genişletmek için tıkla... Yeğenime topladım, LoL ve Minecraft oynuyor sadece, elimde W7 vardı kurdum gitti. Kendi sistemlerim W10, güncelim yani, vurmayın. Herneyse, ikinci el işini bilirsen kârlı bir iş.
E Eden Dust Ziyaretçi 1 Kasım 2016 #8 Silinen üye dedi: Yeğenime topladım, LoL ve Minecraft oynuyor sadece, elimde W7 vardı kurdum gitti. Kendi sistemlerim W10, güncelim yani, vurmayın. Herneyse, ikinci el işini bilirsen kârlı bir iş. Genişletmek için tıkla... O zaman sıkıntı değil.
Silinen üye dedi: Yeğenime topladım, LoL ve Minecraft oynuyor sadece, elimde W7 vardı kurdum gitti. Kendi sistemlerim W10, güncelim yani, vurmayın. Herneyse, ikinci el işini bilirsen kârlı bir iş. Genişletmek için tıkla... O zaman sıkıntı değil.
M. Samet Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 23 Ağustos 2015 Mesajlar 4.473 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2016 #9 Bu bütçeye sıfır çok zor. İkinci ele yönelin.
T TalhaÖzkaynak1 Hectopat Katılım 12 Eylül 2016 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2016 #10 kasayı 2. el alırsan birşey olabilir anca ramler apu da çok önemli çok kullanılmamış yüksek frekanslı ramler lazım.
kasayı 2. el alırsan birşey olabilir anca ramler apu da çok önemli çok kullanılmamış yüksek frekanslı ramler lazım.