800 TL ARGB kontrolcü ve fan önerisi

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an soğutucu elimde.

Bu arada elimde Air Blazer 120R var, kullanıyorum ve memnunum. Kutusunun üzerinde Mystic Light uyumlu olduğu belirtilmiş. Kontrolcüyü sen belirle, fan olarak bundan daha iyisi yok şu an hem performans hem görsellik olarak.

Air Blazer mantıklı o zaman, bu arada anakartta boşta ARGB portu varsa çoklayıcı ihtiyacınız yok gibi çünkü atlamalı bağlanıyor diye biliyorum.

Kablolamam çok karışık olduğu için toparlamayı istiyorum.

Bu arada elimde Air blazer 120r var, kullanıyorum ve memnunum. Kutusunun üzerinde Mystic Light uyumlu olduğu belirtilmiş. Kontrolcüyü sen belirle, fan olarak bundan daha iyisi yok şu an hem performans hem görsellik olarak.

120r ile 120RW arasında ne fark var? Kasam beyaz olduğu için beyaz bir fan istiyorum.

W white için sanırım. Zaten siyah ile arasında pek fiyat farkı yok gibi. Belki SilverStone bayisi olan yerlerde daha ucuz olur.

Tamam araştırdım öyleymiş. Air blazer 120RW almaya karar verdim. Kontrolcü olarak bunu buldum:

Kontrolcünün Mystic Light desteklemesi gerekiyor mu bilgisayardan kontrol edilebilmesi için.

Burada daha ucuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…