Hamza Ensar Sağlam
Megapat
Daha fazla
Görüntü olarak QL120 ama performans olarak hiçbirini önermem. Aslında soğutucunun 280 modelini alıp iki adet 140 Mm'lik fan takmanız daha uygun.
Şu an soğutucu elimde.
Air Blazer mantıklı o zaman, bu arada anakartta boşta ARGB portu varsa çoklayıcı ihtiyacınız yok gibi çünkü atlamalı bağlanıyor diye biliyorum.
Bu arada elimde Air blazer 120r var, kullanıyorum ve memnunum. Kutusunun üzerinde Mystic Light uyumlu olduğu belirtilmiş. Kontrolcüyü sen belirle, fan olarak bundan daha iyisi yok şu an hem performans hem görsellik olarak.
W white için sanırım. Zaten siyah ile arasında pek fiyat farkı yok gibi. Belki SilverStone bayisi olan yerlerde daha ucuz olur.
Burada daha ucuz.Tamam araştırdım öyleymiş. Air blazer 120RW almaya karar verdim. Kontrolcü olarak bunu buldum:
Soğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11
Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Soğutucu & Fan çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.m.n11.com
Kontrolcünün Mystic Light desteklemesi gerekiyor mu bilgisayardan kontrol edilebilmesi için.
Burada daha ucuz.
ID-COOLING HA-02 8 Port Fan Ãoklayıcı PWM ARGB Fan Kontrolcü Fiyat
ID-COOLING HA-02 8 Port Fan Ãoklayıcı PWM ARGB Fan Kontrolcü uygun fiyat ve hızlı teslimat Gelbura.comwww.gelbura.com