behzat_c Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 1.001 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2024 #11 Havit H630BT Pro Aldım.
saywend Centipat Katılım 16 Temmuz 2023 Mesajlar 280 Çözümler 1 6 Ağustos 2024 #12 behzat_c dedi: Havit H630BT Pro aldım. Genişletmek için tıkla... Ürün nasıl sence bende bir kulaklık arayışındayım mikrofonu var mı ve bilgisayara bağlasam oyun oynatır mı sence?
behzat_c dedi: Havit H630BT Pro aldım. Genişletmek için tıkla... Ürün nasıl sence bende bir kulaklık arayışındayım mikrofonu var mı ve bilgisayara bağlasam oyun oynatır mı sence?
Coldays Decapat Katılım 26 Mayıs 2023 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2024 #13 saywend dedi: Ürün nasıl sence bende bir kulaklık arayışındayım mikrofonu var mı ve bilgisayara bağlasam oyun oynatır mı sence? Genişletmek için tıkla... Ürün güzel hocam fiyatına göre kenar süngerleri yumuşak ses baya yükseltilebiliyor bass biraz fazla ona da zamanla alışırsın diye tahmin ediyorum yine de sana kalmış.
saywend dedi: Ürün nasıl sence bende bir kulaklık arayışındayım mikrofonu var mı ve bilgisayara bağlasam oyun oynatır mı sence? Genişletmek için tıkla... Ürün güzel hocam fiyatına göre kenar süngerleri yumuşak ses baya yükseltilebiliyor bass biraz fazla ona da zamanla alışırsın diye tahmin ediyorum yine de sana kalmış.