Bu var ama bu fiyata alınır mı? Supheliyim. Acil lazimsa baska secenek yok gibi. Bu arada Amazon benim klavyemin 2 haftada teslim edilecegini soyleyip 8 gunde getirmisti. Yani genelde 1haftada getiriyorlar.
Bildiğim kadarıyla sadece SE modeli beyaz. İsterseniz E modelini alıp uygun keycap alabilirsiniz beyaz renk. Kasa gene siyah kalır ama keycapler özelleştirilebilir.
Bu arada SE modelinde beyaz olanında mavi, siyah olanında da yeşil renk var. Modu yani ışığın akış tarzı değiştiriliyor ama renk değiştirilmiyor.
Klavyeyi bir nevi keycapleri ve kasası için alıyorum. Switch'lerini Akko creamy Blue ile değiştirip kullanacağım. Fakat PCB'si hakkında hiçbir fikrim yok. Pek bilindik bir marka olmadığı için güvenemiyorum da. Akko Switch'leri taktıktan sonra sıkıntı çıkarır mı?
Klavyeyi bir nevi keycapleri ve kasası için alıyorum. Switch'lerini Akko creamy Blue ile değiştirip kullanacağım. Fakat PCB'si hakkında hiçbir fikrim yok. Pek bilindik bir marka olmadığı için güvenemiyorum da. Akko Switch'leri taktıktan sonra sıkıntı çıkarır mı?
www.technopat.net
Hocam şurda yapmıştım,inceleyebilirsiniz.
Fakat farklı herhangi bir sorunuz olursa çekinmeyin.