800 TL Ekran kartı önerisi

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Uzun çaplı araştırma sonucu 2 kart arasında kaldım. Hangisini sipariş edeyim?
Alacağım kartı bir süre kullanıp garantisi bitmeden satmayı düşünüyorum.
2600X - 600W sistemim var.

Not: Turbox'un iyi marka olmadığı bariz. Lakin neticede garantisi var. Hem fanı var, hem de Samsung çip kullanıyor. Kıyaslarken bunu da dikkate alın lütfen.

Varsa bu bütçede başka kart öneriniz, (2. el garanti - faturası olmadığından sıcak bakmıyorum) tavsiyelerinize açığım.
Yalnız elimde sadece HDMI kablosu var. Ona göre öneri yapabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uzun çaplı araştırma sonucu 2 kart arasında kaldım. Hangisini sipariş edeyim?
Alacağım kartı bir süre kullanıp garantisi bitmeden satmayı düşünüyorum.
2600X - 600W sistemim var.

Not: Turbox'un iyi marka olmadığı bariz. Lakin neticede garantisi var. Hem fanı var, hem de Samsung çip kullanıyor. Kıyaslarken bunu da dikkate alın lütfen.

Varsa bu bütçede başka kart öneriniz, (2. el garanti - faturası olmadığından sıcak bakmıyorum) tavsiyelerinize açığım.
Yalnız elimde sadece HDMI kablosu var. Ona göre öneri yapabilirsiniz.
Gt 1030'u bile 800 liraya satıyorlar. Alınabilir, şu piyasada kart yok çünkü artık doğru düzgün.

Ama onlardan alacağınız gücü 1030 ile alamazsınız. Ve 7850 80 Watt TDP değerine sahip.

Hocam zaten LoL oynayacağım için aradaki güç farkı pek mühim olmuyor. Derdim garantili ürün olsun hem satarken de sorun yaşamayıp daha rahat satarım.

Hocam zaten LoL oynayacağım için aradaki güç farkı pek mühim olmuyor. Derdim garantili ürün olsun hem satarken de sorun yaşamayıp daha rahat satarım.
Sadece lol içinse 1030 yeterlidir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı