Fabio porto Centipat Katılım 8 Mart 2023 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2023 #1 Şu anki GPU oyunlarda 100% oluyor çok sorun yaşıyorum bilgisayarım Lenovo C50 all in One.
fieryz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 1.717 Çözümler 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2023 #2 All in One PC'lerde GPU anakarta gömülüdür, dolayısıyla GPU değişimi yapamazsın.
Fabio porto Centipat Katılım 8 Mart 2023 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2023 #3 fieryz dedi: All in One PC'lerde GPU anakarta gömülüdür, dolayısıyla GPU değişimi yapamazsın. Genişletmek için tıkla... Anakart değişimi ile olmaz mı benim bu işlerde çok bilgim yok
fieryz dedi: All in One PC'lerde GPU anakarta gömülüdür, dolayısıyla GPU değişimi yapamazsın. Genişletmek için tıkla... Anakart değişimi ile olmaz mı benim bu işlerde çok bilgim yok
fieryz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 1.717 Çözümler 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2023 #4 Fabio porto dedi: Anakart değişimi ile olmaz mı? Benim bu işlerde çok bilgim yok. Genişletmek için tıkla... Olmaz maalesef.
Fabio porto dedi: Anakart değişimi ile olmaz mı? Benim bu işlerde çok bilgim yok. Genişletmek için tıkla... Olmaz maalesef.
Fabio porto Centipat Katılım 8 Mart 2023 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2023 #5 fieryz dedi: Olmaz maalesef. Genişletmek için tıkla... Anladım sağ ol