faik mermer Megapat Katılım 26 Ekim 2016 Mesajlar 142 Çözümler 2 30 Aralık 2024 #1 Her ikisi içinde ayrı ayrı yazdığım fiyata klavye ve fare önerisi olan var mı? 3-4 yıl idare etse yeter. Kronik sıkıntısı pek olmayan güzel bir fiyat performans klavye ve fare önerinize açığım. Kablolu tercihimdir. Son düzenleme: 30 Aralık 2024
Her ikisi içinde ayrı ayrı yazdığım fiyata klavye ve fare önerisi olan var mı? 3-4 yıl idare etse yeter. Kronik sıkıntısı pek olmayan güzel bir fiyat performans klavye ve fare önerinize açığım. Kablolu tercihimdir.
Uykusuz_adam Femtopat Katılım 2 Mart 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2024 #2 Logitech M330 Silent. Tık sesi yok ama harika bir ürün.
faik mermer Megapat Katılım 26 Ekim 2016 Mesajlar 142 Çözümler 2 30 Aralık 2024 #3 Uykusuz_adam dedi: Logitech M330 Silent. Tık sesi yok ama harika bir ürün. Genişletmek için tıkla... Şimdi belirttim. Kablolu olsa daha iyi olur. Sizce log g203 nasıldır. Klavye bulmakta zorlanıyorum. 1k üzeri hepsi ve alt fiyatları kimse önermiyor.
Uykusuz_adam dedi: Logitech M330 Silent. Tık sesi yok ama harika bir ürün. Genişletmek için tıkla... Şimdi belirttim. Kablolu olsa daha iyi olur. Sizce log g203 nasıldır. Klavye bulmakta zorlanıyorum. 1k üzeri hepsi ve alt fiyatları kimse önermiyor.