800 TL gamepad önerisi

ggGAMEDR

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
NVİDİA 3060 ti AMD Ryzen 5600 16 gb ram 1 tb ssd
Meslek
Öğrenci
Son düzenleme:
Üsttekini alırsanız daha iyi olur ama alttaki de işinizi görür.

1730127986265.png

Genel olarak FIFA ve pes oynayacağım. Herhangi bir yazılım gerektirmeyecek en az 1-2 sene götürecek gamepad önerileri bekliyorum. Bütçe: 800.

Böyle bir gamepad buldum?

Bu bütçede bundan iyi alınabilecek bir şey yok gibi hocam, yurt içi isterseniz daha düşük Logitech F310 var.

Üsttekini alırsanız daha iyi olur ama alttaki de işinizi görür.

Eki Görüntüle 2339169

8BitDo kesinlikle daha iyi! F310'unun daha titreşimi bile yok. 10 yıllık ürün 720 TL.

Bu bütçede bundan iyi alınabilecek bir şey yok gibi hocam, yurt içi isterseniz daha düşük Logitech F310 var.

8BitDo kesinlikle daha iyi! F310'unun daha titreşimi bile yok. 10 yıllık ürün 720 TL.
F310 da peki fifada herhangi bir yazılım gerektirir mi yoksa tak çalıştırmı

F310 da peki FIFA'da herhangi bir yazılım gerektirir mi yoksa tak çalıştırmı.

Tak çalıştır, sadece ayarlama yapmak için program indirebilirsiniz, oda isteğe bağlı. Ama 8BitDo çok daha iyi, bunu bilin.

Haklısın ama ülke sınırları içinde başka seçenek yok gibi.

Orası doğru hocam, 20 gün falan geliyor sürmesi bunun.

Genel olarak FIFA ve pes oynayacağım. Herhangi bir yazılım gerektirmeyecek en az 1-2 sene götürecek gamepad önerileri bekliyorum. Bütçe: 800.

böyle bir gamepad buldum ?
Bu vergisiz gösterilen fiyatı sanırım fakat 8BitDo Logitech'lerle rakip bile değil F310 ve 710 fosil oldu artık.

Bu vergisiz gösterilen fiyatı sanırım fakat 8BitDo Logitech'lerle rakip bile değil F310 ve 710 fosil oldu artık.

Vergi ile 1300 civarı oluyordu sanırım, zamanında vergi dahil 617 TL'ydi almamıştım çok pişmanım şu an.

Vergiyle yine 2000 TL'yi bulur

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı