800 TL gamepad önerisi

Vergi ile 1300 civarı oluyordu sanırım, zamanında vergi dahil 617 TL'ydi almamıştım çok pişmanım şu an.
Nisan ayında 1150 Tl'ye aldım fakat bana gelen ürünün RT tuşuna yukarıdan basıldığında takılıyordu. Para iadesi istedim ve yaptılar bedavaya getirmiş oldum Şu an sorunsuz kullanıyorum.
Şimdi de 2C modeli çıkmış onu da almayı düşünüyorum çok iyi gamepadler.

Nisan ayında 1150 TL'ye aldım fakat bana gelen ürünün RT tuşuna yukarıdan basıldığında takılıyordu. Para iadesi istedim ve yaptılar bedavaya getirmiş oldum şu an sorunsuz kullanıyorum.

İşte Çin piyasasının iyi yanı bu, mesela temudada ürün 30 gün içinde gelmez ise para iadesi var.

Bütçe 800 sanırım F310 daha makul bütçeye göre.

Öyle hocam, isterseniz 2. el F710'lara bakın, hem kablosuz hem titreşimli hem de bir üst model. Sorumluluk kabul etmiyorum.

hocam peki 2.el orjinal ps veya xbox kolu alsam sıkıntı çıkarmı bir ilanda xbox orjinal gamepadi 400 e satıyordu yani neden xbox veya ps kolu yerine logitech alayım 2.el

Hocam peki 2.el orijinal PS veya Xbox kolu alsam sıkıntı çıkar mı bir ilanda Xbox orijinal gamepadi 400'e satıyordu yani neden Xbox veya PS kolu yerine Logitech alayım 2.el

onlar orijinal değil dostum, Çin imitasyonları. Mesela dediğin ilanı atar mısın?

Tamamdır ben karar verince yazarım yüksek ihtimal F710'u alacağım.
Cevap veren herkese teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…