800 TL i5 760 Sisteme Upgrade Tavsiyesi

isabela

Kilopat
Arkadaşlar eski bir bilgisayara sahibim. RAM ve ekran kartı yükseltmesi yapsam da çok yeterli olmadı. Ekran kartını yeniden değiştirmek istiyorum fakat birkaç sorun var. İşlemcinin eski olması ve küçük bir Micro ATX kasaya (Frisby FC-6802BS) sahip olmam. Bütçem en fazla 800 TL. Sizce bu bütçe ile ne yapabilirim? RX 550 almayı düşünüyorum.
Adsız.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar eski bir bilgisayara sahibim. RAM ve ekran kartı yükseltmesi yapsam da çok yeterli olmadı. Ekran kartını yeniden değiştirmek istiyorum fakat birkaç sorun var. İşlemcinin eski olması ve küçük bir Micro ATX kasaya (Frisby FC-6802BS) sahip olmam. Bütçem en fazla 800 TL. Sizce bu bütçe ile ne yapabilirim? RX 550 almayı düşünüyorum. Eki Görüntüle 286623

GTX 1050 veya 1050Ti alabilirsiniz.

Zotac GTX1050 OC EDITION GDDR5 2GB 128Bit Nvidia GeForce DX12 Ekran Kartı

i5 650 işlemciye sahibim GTX 1050 Ti aldım. Benim işlemcim bile az bi darboğaz yapıyor sizinkinde çok çok az olur ki darboğaz yapması herhangi bir sıkıntı yaratmaz korkmayın. Çokta FPS takıntınız yoksa 1050 Ti alabilirsiniz. İlla 60 FPS sabit olacak diyorsanız ne işlemci nede bu ekran kartı bu duruma yeterli değil malesef ancak ayarları kısarak elde edebilirsiniz yinede.

İşlemciyi i7-960'a yükseltmesi için anakartıda değiştirmesi gerekir. i5-760 ile GTX 1050 Ti kullanan var bi çok kişi. Eğer ileride upgrade etmesi gerekirse bi 250 Tl ye de i7-860 veya i7-870 alabilir. Anakart'da değiştirmesine gerek kalmaz.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı