DarKSaGaa Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 5.994 Makaleler 21 Çözümler 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Şubat 2019 #1 Tatilde turnuvadan kazandığım parayla okul masrafı yaptım biraz ama bayağı miktar kaldı elimde. 800 TL fazla bir para sayılmaz ancak 3. Sistemimi dizmek istiyorum. Bana yardımcı olursanız sevinirim. Not : sistem monitörsüz olsun. G41 chipset mi H55 chipset mi kullanılabilir? Son düzenleme: 2 Şubat 2019
Tatilde turnuvadan kazandığım parayla okul masrafı yaptım biraz ama bayağı miktar kaldı elimde. 800 TL fazla bir para sayılmaz ancak 3. Sistemimi dizmek istiyorum. Bana yardımcı olursanız sevinirim. Not : sistem monitörsüz olsun. G41 chipset mi H55 chipset mi kullanılabilir?
Kavin Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 1.855 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2019 #3 Xeon X3440 ve OEM RX 460 ile bir sistem zorlanabilir. 3. sistemi ne yapacaksınız ?
Laskeyin Kilopat Katılım 6 Mayıs 2018 Mesajlar 314 Çözümler 2 2 Şubat 2019 #4 DarKSaGaa dedi: Tatilde turnuvadan kazandığım parayla okul masrafı yaptım biraz ama bayağı miktar kaldı elimde. 800 TL fazla bir para sayılmaz ancak 3. Sistemimi dizmek istiyorum. Bana yardımcı olursanız sevinirim. Not : sistem monitörsüz olsun. G41 chipset mi H55 chipset mi kullanılabilir? Genişletmek için tıkla... İlgilenirsen benim sistemim var satmayı düşünüyorum. Full set ancak düşünürseniz parçaları çıkarabiliriz.
DarKSaGaa dedi: Tatilde turnuvadan kazandığım parayla okul masrafı yaptım biraz ama bayağı miktar kaldı elimde. 800 TL fazla bir para sayılmaz ancak 3. Sistemimi dizmek istiyorum. Bana yardımcı olursanız sevinirim. Not : sistem monitörsüz olsun. G41 chipset mi H55 chipset mi kullanılabilir? Genişletmek için tıkla... İlgilenirsen benim sistemim var satmayı düşünüyorum. Full set ancak düşünürseniz parçaları çıkarabiliriz.
C canerhan Kilopat Katılım 22 Mayıs 2017 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2019 #5 Laskeyin dedi: İlgilenirsen benim sistemim var satmayı düşünüyorum. Full set ancak düşünürseniz parçaları çıkarabiliriz. Genişletmek için tıkla... Hocam bana bi ÖM atabilir misiniz?
Laskeyin dedi: İlgilenirsen benim sistemim var satmayı düşünüyorum. Full set ancak düşünürseniz parçaları çıkarabiliriz. Genişletmek için tıkla... Hocam bana bi ÖM atabilir misiniz?
Laskeyin Kilopat Katılım 6 Mayıs 2018 Mesajlar 314 Çözümler 2 2 Şubat 2019 #6 canerhan dedi: Hocam bana bi ÖM atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam ÖM tam olarak nedir anlamadım.
canerhan dedi: Hocam bana bi ÖM atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam ÖM tam olarak nedir anlamadım.
C canerhan Kilopat Katılım 22 Mayıs 2017 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2019 #7 Sisteminize talip olacaktım ancak ben henüz özel mesaj gönderemiyorum, sizin göndermenizi rica etmiştim.
Sisteminize talip olacaktım ancak ben henüz özel mesaj gönderemiyorum, sizin göndermenizi rica etmiştim.
Laskeyin Kilopat Katılım 6 Mayıs 2018 Mesajlar 314 Çözümler 2 2 Şubat 2019 #8 canerhan dedi: Sisteminize talip olacaktım ancak ben henüz özel mesaj gönderemiyorum, sizin göndermenizi rica etmiştim. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı: Zotac GTS 250 İşlemci: İntel i3 540 3.07 GHz Anakart: Asus p7p55lx RAM: DDR3 2gb RAM Hdd: 150gb Power: 400W Monitör klavye mouse kamere ve hoparlör de var istersen onları da detaylı olarak yazarım
canerhan dedi: Sisteminize talip olacaktım ancak ben henüz özel mesaj gönderemiyorum, sizin göndermenizi rica etmiştim. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı: Zotac GTS 250 İşlemci: İntel i3 540 3.07 GHz Anakart: Asus p7p55lx RAM: DDR3 2gb RAM Hdd: 150gb Power: 400W Monitör klavye mouse kamere ve hoparlör de var istersen onları da detaylı olarak yazarım
DarKSaGaa Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 5.994 Makaleler 21 Çözümler 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Şubat 2019 #9 anakart ve RAM sadece satıyor musunuz? Kavin dedi: Xeon X3440 ve OEM RX 460 ile bir sistem zorlanabilir. 3. sistemi ne yapacaksınız ? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum. Dursun, bilgisayar ile aram iyi kendimi geliştirmeye çalışıyorum böyle.
anakart ve RAM sadece satıyor musunuz? Kavin dedi: Xeon X3440 ve OEM RX 460 ile bir sistem zorlanabilir. 3. sistemi ne yapacaksınız ? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum. Dursun, bilgisayar ile aram iyi kendimi geliştirmeye çalışıyorum böyle.