800 TL ile ne almalıyım?

LEGEND.35

Hectopat
Yer
İzmir
Papara'da 800 civarı para var PC içim biriktiriyordum ama bir yere kadar böyle birikmeyecek ortak kullandığımız PC var. Yeni PC için ekipman mı alsam? Halihazırda ortak kullandığımız PC'de mouse var yoksa eski püskü orta bir mouse alıp şu anki PC'de kullandığım mouse yeni PC için mi ayırsam kararsızım. Biraz karışık oldu ama anlamışsınızdır umarım ya da ayakkabı mı alsam? Malum ayakkabılar da eskiyor okullarda açılacak kararsızım yani bayağı yemek falan al demeyin borsa işlerine de girmiyorum.

Biriktireceksen altın, dolar falan al. O para her an değer kaybediyor.

PS 2 Slim falan alabilirsininiz Jailbreak veya oyunları diske kurup oynayın belki bu şekilde biraz zaman geçirebilirsiniz veya oyun onun dışında ekipman gereksiz buluyorum şahsen 200 TL'lik le 1000TL verdiğim ürünler aradaki farka değecek şeyler değil (kendi düşüncem).

Ekmek alın hocam yatırım yapmış olursunuz.
Şaka bir yana ortak pc'ye ssd alabilirsiniz.

Ayakkabı ihtiyacınız varsa olabilir. Rahat bir ayakkabıyı fareye tercih ederim, kullandıklarım da öyle şu an. Sweatshirt de olabilir. Kış geliyor malum.

Ayakkabı ihtiyacınız varsa olabilir. Rahat bir ayakkabıyı fareye tercih ederim, kullandıklarım da öyle şu an. Sweatshirt de olabilir. Kış geliyor malum.
Hocam uzun tabanlı bildiğiniz kaliteli ayakkabı varmıdır tabanı 5-7 cm arası olan açıkcası lazım varsa atarsanız memnum olurum baya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…