800 TL ile ne yapılmalı?

anl.tursun

Picopat
Daha fazla  
Burslarımı biriktiriyorum, şu an 800 TL'm var. Annem altın al diyor. Bilen varsa neye yatırım yapayım?

Burslarımı biriktiriyorum, şu an 800 TL'm var. Annem altın al diyor. Bilen varsa neye yatırım yapayım?

Altının arkası başı ayrı oynuyor. Bir anda düşüp bir anda yükselip kafanızı yakabilir hocam.

Biz 735 olunca düşer diye bozdurmadık 770 oldu

Litcoin veya altın ama altın önümüzdeki günlerde bir nebze düşecek gibi bekle bence biraz daha. Tabii ki burası Türkiye yarının garantisi yok. Yatırım tavsiyesi değildir.

Son düzenleme:
Çok bilgim yok fakat Amerika yaptırımları konuşuluyor dolar yararlı olur gibi

Bilgin varsa altcoin al-sat yapabilirsin.İşi biliyorsan paranı kısa sürede 2'ye katlayabilirsin.Yatırım tavsiyesi değildir.

Bilgin varsa altcoin al-sat yapabilirsin. İşi biliyorsan paranı kısa sürede 2'ye katlayabilirsin. Yatırım tavsiyesi değildir.

Bilgim sıfır ondan sordum bana kalsa dolar alırım ama herkes ya hisse alıyor ya da kripto.

Bana salgın azalınca Brent petrol yükselir gibi geliyor. Şahsi fikrimdir. Yasal uyarı: Yatırım tavsiyesi değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…