800 TL Intel i3 6100 GTX 950 Sisteme Monitör Önerisi

YakupAslan

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
köle
Technopat ekibinin topladığı 2500 TL'lik oyun bilgisayarına monitör arıyorum. ''Max'' 800 TL. Oyunlarda FPS ve grafik orantılı olmalı bence, önerilerinizi buna göre verirseniz sevinirim. Ayrıca bu toplanan bilgisayara başka kasa seçebilir miyiz? Önerileriniz var mı? Yeni nesil oyunları ne derecede oynarım? Beni kaç yıl idare eder? Sisteme zar zor para ayıran biriyim (Şimdilik).

Son düzenleyen: Moderatör:
2500 TL'ye i5 6402p ve RX470 rahatlıkla sığdırılabiliyor. 24'' FreeSYNC AOC bir monitör de aldınız mı tamamdır.
Sistem hakkında biraz daha detaylandırır mısınız? 1100 TL monitöre vermek bilemiyorum. 2100 TL kasa nasıl olacak?

VX2257-MHD 21.5" küçük kalır diyorsanız VX2457-MHD
Açıkcası bana göre monitör şık da olmalı. Pek beğenmedim o yüzden. Başka öneriniz?

Sistem hakkında biraz daha detaylandırır mısınız? 1100 TL monitöre vermek bilemiyorum. 2100 TL kasa nasıl olacak?

Açıkcası bana göre monitör şık da olmalı. Pek beğenmedim o yüzden. Başka öneriniz?
Yanlış anladınız galiba. Sizin normal sistem için bütçeniz 2500 TL değil mi ? Eğer bütçeye monitör dahilse benim hatam, yanlış anlamışım :D :) Birde bahsettiğim monitör 650-750 TL civarında satılmakta.

Yanlış anladınız galiba. Sizin normal sistem için bütçeniz 2500 TL değil mi ? Eğer bütçeye monitör dahilse benim hatam, yanlış anlamışım :D :) Birde bahsettiğim monitör 650-750 TL civarında satılmakta.
Kusura bakmayın. Evet 2500 TL fakat monitörü ben ya yanlış buldum ya da pahalısını gördüm, link verir misiniz?

AOC 21.5" G2260VWQ6 1 ms Full HD ABL HDMI FreeSync GAMING MONITOR
Bundan daha şık monitörler var fakat fiyat 1000 TL'nin üzerine çıkıyor.
Süper teşekkürler :)

Kusura bakmayın. Evet 2500 TL fakat monitörü ben ya yanlış buldum ya da pahalısını gördüm, link verir misiniz?

Süper teşekkürler :)

Asus VS248HR 24" 1ms (Analog+DVI+HDMI) Full HD Oyuncu Led Fiyatı
Asus VX228H 21.5" 1ms (Analog+2xHDMI) Full HD Led Monitör Fiyatı
Bunlar nasıl özellikle ikinci?

Yazdığın parçalarda güzel bence senin bütçene uyuyor ve hoşuna gittiyse al. Ya aslında ne kadar çok sorarsan o kadar kafan karışır ve aldığın üründen de memnuniyetsizlik başlar. Sana bak kilit noktalarını söyleyeyim:
- Statik kontrastı 1000 ve üzeri olsun
- En az 250cd parlaklık değeri olsun(Yoksa ışıklı ortamda ekrandaki görüntüler hayalete döner)
- En az 1080P olsun
- Mümkünse Display port veya HDMI desteklesin (Yeni ekran kartlarında artık DVI portu bile kalkıcak neredeyse ekran kartını update yaptığında sıkıntı çekme)
- Bütçeye uygun olsun
Bu kurallara uyarak adı sanı duyulmamış markalar haricinde baya baya kaliteli bir monitör alırsın.
Monitörün tip tercihi tamamen sana kalmış artık. :)

Yazdığın parçalarda güzel bence senin bütçene uyuyor ve hoşuna gittiyse al. Ya aslında ne kadar çok sorarsan o kadar kafan karışır ve aldığın üründen de memnuniyetsizlik başlar. Sana bak kilit noktalarını söyleyeyim:
- Statik kontrastı 1000 ve üzeri olsun
- En az 250cd parlaklık değeri olsun(Yoksa ışıklı ortamda ekrandaki görüntüler hayalete döner)
- En az 1080P olsun
- Mümkünse Display port veya HDMI desteklesin (Yeni ekran kartlarında artık DVI portu bile kalkıcak neredeyse ekran kartını update yaptığında sıkıntı çekme)
- Bütçeye uygun olsun
Bu kurallara uyarak adı sanı duyulmamış markalar haricinde baya baya kaliteli bir monitör alırsın.
Monitörün tip tercihi tamamen sana kalmış artık. :)

Çok sağ ol. Güzel açıklamışsın. AOC G2260VWQ6 21.5" 1ms (Analog+HDMI+Display) Full HD Fiyatı sanırım bunu alacağım. Kafam gerçekten karışık. Karışık olduğu bir nokta ise, ekran kartı. AOC AMD destekliyor, Nvida gtx 950 ise performans bakımından kötü gibi gözüküyor fiyatındaki kartlara göre. Bunun için öneriniz var mıdır?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı