800 TL kablosuz mouse önerisi

Cid_Kagenou

Decapat
Makaleler
2
En fazla 1K'ye kadar çıkabilirim. Gece Mouse'um alev aldı. (Lenovo Legion M300s).

Kablolu her şeyden nefret ederdim, nefretim 3-4 katına çıktı. Temassızlık falan yaptığından adamakıllı bir oyun bile oynatmıyordu. Neyse, max 1K bütçeye kablosuz mouse var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Biraz daha bütçeyi arttırıp buna bakmanı öneririm.

Zam gelmiş Meyer'e, Wraith daha mantıklı şu an.

Zam gelmiş Meyer'e, Wraith daha mantıklı şu an.

Yanlış biliyor olabilirim ama meyerde 33 TL kod ile 1266TL olmuyor mu Wraith bayağı kargo ücreti de alıyordu.

Bütçemi çok aşıyor, bir süre bekleyip elime para geçirince alacağım. (zam gelmezse)
Küçük bir mouse ama illa kablosuz olacaksa alınabilir.
Bütçe artırıp wxe R1 SE alın 300 TL'ye çağ atlıyorsunuz.

En fazla 1K'ye kadar çıkabilirim. Gece Mouse'um alev aldı. (Lenovo Legion M300s).

Kablolu her şeyden nefret ederdim, nefretim 3-4 katına çıktı. Temassızlık falan yaptığından adamakıllı bir oyun bile oynatmıyordu. Neyse, max 1K bütçeye kablosuz mouse var mı?
Merhaba. Küçük bir bütçe artışı ile VXE R1 veya Steelseries Rival 3 Gen 2 alabilirsiniz.

Kablolu her şeyden nefret ederdim, nefretim 3-4 katına çıktı. Temassızlık falan yaptığından adamakıllı bir oyun bile oynatmıyordu. Neyse, Max 1K bütçeye kablosuz mouse var mı?

https://www.akakce.com/mouse/en-ucu...kablolu-kablosuz-oyuncu-fiyati,734012417.html bende kullanıyorum 2 kapaklı sarjı uzun gidiyor takılam vb bir şeyi yok driver var bu fiyata efsane mouse.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı