İyi forumlar. Bu bütçede ne önerirsiniz? Bütçe biraz esneyebilir. Blue ve membran asla ama asla istemiyorum. Numerik tuş takımı olmalı yani küçük klavye olmasın. Son olarak bilek desteği olmak zorunda. Teşekkür ederim.
Cooler Master CK550 V2 Red Switch Kablolu RGB Türkçe Mekanik Oyuncu Klavye Gri - Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Asus ROG Strix Scope RX Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
Şu klavyeyi kullanıyorum, fiyatı ara ara 800-900'e düşüyor, optik red Switch var. Tabii fiyatı yakın zamanda düşer mi düşerse kaça düşer bilmiyorum ama aklınızda olsun diye bıraktım.
Asus ROG Strix Scope RX Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
Şu klavyeyi kullanıyorum, fiyatı ara ara 800-900'e düşüyor, optik red Switch var. Tabii fiyatı yakın zamanda düşer mi düşerse kaça düşer bilmiyorum ama aklınızda olsun diye bıraktım.
www.akakce.com